Mattisson

Mattisson: Natuurlijke producten voor een gezonde mens en een duurzame wereld, met focus op plantaardige en biologische ingrediënten.
Foto-tabel
sort-descending
Lion's Mane Bio 400mg (Mattisson) 60caps Biologisch
Cordyceps Bio 525mg (Mattisson) 60caps Biologisch
Magnesium Citraat (Mattisson) 60caps
Multi Magnesium (Mattisson) 90 tablet
Magnesium Malaat (Mattisson) 90caps
Magnesium Citraat Malaat (Mattisson) 120caps
Magnesium Bisglycinaat (Mattisson) 90 tablet
Magnesium Tauraat Vegan (Mattisson) 60caps
L-Theanine 200 mg (Mattisson) 60caps
Organisch Silicium 70 mg (Mattisson) 500ml
Moringa Bio 400 mg (Mattisson) 60caps Biologisch
Chlorella Spirulina Bio 500 mg (Mattisson) 240 tablet Biologisch
Glucosamine & Chondroïtine met MSM, Vitamine C en D3 (Mattisson) 60 tablet
Chlorella Bio 500 mg (Mattisson) 240 tablet Biologisch
Spirulina Bio 500 mg (Mattisson) 240 tablet Biologisch
MenstruCare Vitex Agnus Castus (Mattisson) 60caps
Spijsvertering Support (Mattisson) 90caps
Mushroom Immuun Support (Mattisson) 60caps
Mood Support (Mattisson) 60caps
Energy Support (Mattisson) 60caps

Items 1-20 van 22

Ben je op zoek naar hoogwaardige voedingssupplementen zoals magnesium, spirulina en chlorella? Kies dan voor Mattisson. Verkrijgbaar bij De Gezonde Wereld. 

Over Mattisson

Bij Mattisson geloven ze in de kracht van natuurlijke voeding en streven ze ernaar om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Mattisson is een toonaangevend merk op het gebied van gezondheid en welzijn. Met jarenlange ervaring in de branche zijn ze uitgegroeid tot een vertrouwde naam onder liefhebbers van een gezonde levensstijl. Hun producten zijn van topkwaliteit, waarbij ze streven naar maximale puurheid en natuurlijke ingrediënten.

De geschiedenis van Mattisson

In 2001 richtte Ruud van Tol Mattisson op met als missie de wereld gezonder en duurzamer te maken. Door de jaren heen is Mattisson uitgegroeid tot een bekend merk met een compleet assortiment aan natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde levensstijl en een duurzame planeet.

Het ontstaan van Mattisson is geworteld in het besef dat bepaalde planten, kruiden, noten en zaden unieke gezondheidsvoordelen bieden. Ruud begon aanvankelijk met de verkoop van supplementen, maar ontdekte al snel dat natuurlijke voeding, onbewerkt en zoals het in de natuur voorkomt, nog meer te bieden had. Het doel was om een merk te creëren dat natuurlijke producten aanbiedt ter ondersteuning van zowel individuele gezondheid als de gezondheid van de planeet.

Mattisson: het assortiment 

Het uitgebreide assortiment van Mattisson omvat een scala aan voedingssupplementen, superfoods, biologische producten en nog veel meer. Of je nu op zoek bent naar een boost voor je immuunsysteem, extra energie nodig hebt of gewoon je algehele gezondheid wilt verbeteren, bij De Gezonde Wereld vind je het juiste product.

Mattisson magnesium

Magnesium is een essentieel mineraal dat een belangrijke rol speelt in tal van lichaamsfuncties, waaronder spiercontractie en energieproductie. Bij Mattisson begrijpen ze het belang van magnesium voor een gezond en vitaal leven, en daarom vind je bij De Gezonde Wereld een uitgebreid assortiment aan magnesiumproducten van de hoogste kwaliteit. Van magnesium bisglycinaat tot magnesium citraat: je vindt hier allemaal. 

Mattisson chlorella en spirulina

Chlorella en spirulina zijn beide microalgen die boordevol voedingsstoffen zitten en tal van gezondheidsvoordelen bieden. Ze worden als superfoods beschouwd. Bij De Gezonde Wereld vind je chlorella- en spirulinaproducten van Mattisson. Dit zijn zuivere producten van de hoogste kwaliteit.

Mattisson paddenstoelen

Paddenstoelen bevatten een unieke mix van voedingsstoffen, waaronder vitaminen, mineralen, antioxidanten en bioactieve stoffen die kunnen bijdragen aan een gezond immuunsysteem. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning tijdens de wintermaanden of een natuurlijke manier om je energieniveau te verhogen, paddenstoelen supplementen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je dagelijkse routine voor een optimaal welzijn.

Bij Mattisson vind je een uitgebreid assortiment aan paddenstoelensupplementen die perfect passen bij jouw gezondheidsdoelen en levensstijl. Of je nu op zoek bent naar reishi of lion's mane, deze supplementen zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alleen de zuiverste ingrediënten, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de hoogste kwaliteit ervaart.

Mattisson kopen bij De Gezonde Wereld

Ben je klaar om jouw gezondheidsreis naar een hoger niveau te tillen? Ontdek dan het uitgebreide assortiment van Mattisson op De Gezonde Wereld. Of je nu op zoek bent naar superfoods of voedingssupplementen, wij hebben alles wat je nodig hebt om gezond en vitaal te blijven. Kies voor Mattisson en ervaar zelf de kracht van natuurlijke supplementen!