Vegums

Vegums: Geniet van de smakelijke en 100% natuurlijke Vegums vitamine gummies, speciaal ontworpen voor veganisten, met plasticvrije verpakkingen voor een duurzaam welzijn.
Foto-tabel
sort-descending
Nothing But Fruit Probiotic Gummies (Vegums) 30st Nieuw!
Sugar-free A-Z Multivitamin Gummies (Vegums)

Vanaf 10,95

Algae Omega 3 Gummies (Vegums)

Vanaf 10,95

Iron Gummies (Vegums)

Vanaf 7,50

Multivitamin for Vegans Gummies (Vegums)

Vanaf 9,95

5 Items

Vitamine gummies voor vegans: ontdek de plantaardige vitamine supplementen van Vegums. Bekijk het assortiment hier.

Vitamine gummies van Vegums

De perfecte vegan vitamine gummies ontwikkelen: dát was het doel van de twee vrienden John en Abdul. Beiden zijn werkzaam als apotheker en daarnaast overtuigd veganist. De vrienden zijn van mening dat een plantaardig dieet het beste is voor mens en planeet, maar ze wisten ook dat een plantaardig dieet kan leiden tot vitamine- en mineralen tekorten. Het is lastig om bepaalde essentiële voedingsstoffen - zoals vitamine B6, B12 en ijzer - uit niet-dierlijke voeding te halen. Tekorten aan deze voedingsstoffen kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen zoals bloedarmoede en vermoeidheid. John en Abdul worstelden om plantaardige multivitaminen te vinden, met name gummies, voor hun gezin. Dus besloten ze om hun expertise te gebruiken om de ideale multivitamine te ontwikkelen voor een plantaardige levensstijl.

Het resultaat? De succesvolle lancering van ‘Vegums’, oftewel: ‘The Multivitamin for Vegans’. Vegums bevat geen dierlijke ingrediënten, maakt enkel gebruik van natuurlijke kleur- en smaakstoffen en een snufje natuurlijke rietsuiker voor zoetheid. Daarnaast is de verpakking ook uniek te noemen; deze is namelijk geheel plasticvij en recyclebaar!

Vegan vitamines: het assortiment van Vegums

Vegums heeft vier vegan vitamine gummies ontwikkeld:

 • Multivitamine voor vegans: multivitamine gummies met vitamine B12, B6 en D3 plus foliumzuur, selenium en jodium. Een supplement bomvol essentiële voedingsstoffen speciaal ontwikkeld voor mensen die een plantaardig dieet volgen. Het bevat enkel de voedingsstoffen waar vegans snel een tekort aan hebben omdat ze geen dierlijke producten eten. Geheel natuurlijk, met echte aardbeiensmaak.
 • IJzer gummies: van ijzer is bekend dat je het meestal via vlees binnenkrijgt, maar gelukkig bestaan er ook plantaardige vormen van ijzer. Met deze vegan gummies krijg jij je dagelijkse benodigde portie ijzer binnen.
 • Algen Omega-3 gummies: visvrije omega-3 supplement op basis van zeealgen. Wist je dat vissen omega-3 binnenkrijgen door algen te eten? Door omega-3 rechtstreeks uit de bron (lees: uit algen) te halen, hoeven er geen vissen gevangen te worden. Deze gummies hebben een aangename sinaasappelsmaak.
 • Sugar-free A-Z Multivitamin Gummies: deze suikervrije gummies bevatten maar liefst 10 vitamines en mineralen, namelijk vitamine A, B3, B6, B8, B12, C, D3, K, foliumzuur en zink. De eenvoudigste manier om dagelijks een breed scala aan essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Voor alle producten van Vegums geldt:

 • Smakelijke vitamine gummies, eenvoudig in te nemen
 • 100% natuurlijke ingrediënten
 • Veganistisch gecertificeerd en dierproefvrij
 • Gluten- en palmolievrij
 • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar
 • Biologisch afbreekbare verpakking
 • Keuze uit navulzakje van 30 stuks of een starter pack bestaande uit 60 gummies, een koker en een bewaarblikje

De plasticvrije verpakking van Vegums

Vegums vindt goede zorg voor de aarde ontzettend belangrijk. Daarom zijn hun verpakkingen 100% plasticvrij en recyclebaar. Echt zero waste dus! De starterspack wordt geleverd met een kartonnen koker en een metalen blikje waar de Vegums gummies in bewaard kunnen worden. Deze kartonnen kokers kunnen worden gerecycled of upcycled. We hebben veel voorbeelden gezien van hoe je ze kunt recyclen: bijvoorbeeld als plantenpotten, pennenhouders, koffiepotten, spaarpotten en zelfs een spaarvarken!

De losse refill bags (navulzakjes) zijn plasticvrije cellulose zakjes gemaakt van maïzena. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar en kunnen rechtstreeks in je compostbak worden gegooid.

Vegums kopen bij De Gezonde Wereld

Wil je de vegan vitamine gummies van Vegums eens zelf proberen? Wil je weten welk vitamine supplement het beste bij jou past of heb je vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!