Planet Paleo

Planet Paleo: assortiment hoogwaardige collageenproducten, waaronder collageen poeder, bottenbouillon, keto koffie en MCT-olie. Planet Paleo biedt GMO-, gluten- en zuivelvrije producten.
Foto-tabel
sort-descending
Pure Gelatine (Planet Paleo) 300gr
Pure Collagen Puur Collageen Poeder (Planet Paleo)

Vanaf 29,95

Active Collagen Actief Collageen Poeder (Planet Paleo) 210 gram
Digestive Collagen Digestieve Collageen Poeder (Planet Paleo) 245 gram Korting
Speciale prijs 32,99 Normale prijs 43,95
Primal Goddess Haar en Nagels Collageen Poeder (Planet Paleo) 210 gram
Osteo Collagen Bot en Schildklier Collageen Poeder (Planet Paleo) 175 gram
Marine Collagen (Planet Paleo)

Vanaf 36,95

Marine Beauty Collagen Skin, Hair & Nails (Planet Paleo) 231gr Korting
Speciale prijs 35,99 Normale prijs 47,99
Marine Cacao Collagen (Planet Paleo) 285gr
Pure Collagen - Keto Coffee (Planet Paleo) 213gr
Pure Collagen - Cacao Magic (Planet Paleo) 264gr
Pure Collagen - Turmeric Latte (Planet Paleo) 260gr
Pure Collagen - Matcha Latte (Planet Paleo) 225gr
Vegan Collagen Nutrient Factors Chocolate (Planet Paleo) 255gr
Organic Bone Broth Collagen Protein Original (Planet Paleo) Biologisch

Vanaf 32,99

Organic Bone Broth Collagen Protein Golden Turmeric (Planet Paleo) Biologisch

Vanaf 24,99

Organic Bone Broth Collagen Protein Herbal Defence (Planet Paleo) Biologisch

Vanaf 24,99

Organic Bone Broth Collagen Protein Ancient Mushrooms (Planet Paleo) Biologisch

Vanaf 24,75

Organic Bone Broth Collagen Protein Cooling Herbs (Planet Paleo) Korting

Vanaf 24,75

Organic Bone Broth Sports Protein Vanilla & Banana (Planet Paleo) Biologisch

Vanaf 32,99

Items 1-20 van 28

Ontdek de producten van Planet Paleo. Zuivere en hoogwaardige collageen producten zoals collageen poeder, bottenbouillon (bone broth), keto koffie en MCT olie.

Planet Paleo is opgericht door Ben Shouler, een voedingstherapeut en natuurgeneeskundige met een achtergrond in nutraceutisch onderzoek. Bij dit merk vind je een uitgebreid assortiment aan collageen producten. Collageen is een natuurlijke eiwitbron die betrokken is bij het onderhoud en het herstel van alle weefsels in het lichaam. De stof wordt dan ook vaak gezien als belangrijk ingrediënt om huidveroudering tegen te gaan. De collageen supplementen van Planet Paleo zijn makkelijk in gebruik en zijn GMO-, gluten- en zuivelvrij.

Wat is collageen?

Collageen is afgeleid van het Griekse woord 'kolla', wat lijm betekent. In feite is dit ook wat collageen doet: het fungeert als lijm die ons lichaam bij elkaar houdt. Zo’n 30% van alle eiwitten binnen ons lichaam bestaan uit collageen, zodoende is collageen het meest voorkomende eiwit in ons lichaam. Eiwitten zijn in ons lichaam belangrijke bouwstenen. Ze zijn belangrijk voor verschillende soorten weefsels, structuren en botten. Alle losse structuren en weefsel, zoals botten, huid, spieren en pezen, waaruit het lichaam is opgebouwd, worden door collageen samengehouden. Dit wordt ook wel het zogenaamde collageennetwerk genoemd. Daarnaast is collageen ook te vinden in veel andere lichaamsdelen, waaronder bloedvaten, hoornvliezen en tanden. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid van de verschillende soorten bindweefsel, waaronder kraakbeen, botten, pezen, huid en bloedvaten.

Waarom collageen supplementen gebruiken?

Tot aan je 25e levensjaar maakt je lichaam voldoende collageen aan, maar daarna neemt de productie van collageen drastisch af. Dit heeft als gevolg dat de huid haar elasticiteit verliest. Je huid wordt slapper en er ontstaan rimpels.

Het is (deels) mogelijk om collageen via voeding binnen te krijgen. Collageen komt van nature voor in de botten, het kraakbeen en de huid van dieren (met name in runderen, varkens en vissen). Helaas krijgen we tegenwoordig minder collageen via voeding binnen; we eten met name het vlees en de beenderen laten we achterwege. Daarnaast moet collageen uit voeding eerst door het lichaam worden afgebroken, voordat het beschikbaar wordt voor je lichaam.

Daarom kan het zinvol zijn om als aanvulling op de dagelijkse voeding een collageen supplement te nemen. De supplementen van Planet Paleo bestaan uit gehydrolyseerd collageen, de zogenaamde collageen peptiden. Dit houdt in dat de collageen al in kleine stukjes geknipt is. Hierdoor worden de supplementen zeer snel door het lichaam opgenomen.

De producten van Planet Paleo

Bij Planet Paleo vind je het meest veelzijdige assortiment collageen producten in Europa, evenals Europa's eerste biologische eiwitpoeder voor bottenbouillon. Deze collageenpoeders zijn 100% natuurlijk, vrij van bindmiddelen en vulstoffen én ze zijn allemaal gluten- en zuivelvrij.

Rundercollageen

De rundercollageen collectie van Planet Paleo is afkomstig van grasgevoerde weidekoeien, waarbij geen groeihormonen of antibiotica zijn toegediend. De peptiden uit dit collageen leveren essentiële eiwitten voor het herstel en onderhoud van alle weefsels. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verteren voor het lichaam. Met deze poeders creëer je een veelzijdige eiwitbron die kan worden toegevoegd aan smoothies, yoghurt, maar ook aan ontbijtgranen en pannenkoeken.

Viscollageen

De Marine collageenpoeder is afkomstig van duurzame, in het wild gevangen lengvissen, gevist met lijn en hengel in de kustwateren van Frankrijk. Planet Paleo haalt hun vis uitsluitend uit hun natuurlijke habitat en nooit van viskwekerijen. Een uitstekend alternatief als je vlees wilt vermijden. Bovendien zijn alle viscollageen producten van Planet Paleo MSC-gecertificeerd, een keurmerk dat garant staat voor duurzame visvangst.

Vegan collageen

Planet Paleo’s nieuwste innovatie: vegan collageen. Deze productlijn bestaat uit collageenvormende, gefermenteerde aminozuren gecombineerd met bamboe-extract en vitamine C om de collageenvorming van binnenuit te optimaliseren. De producten zijn 100% plantaardig waardoor vegetariërs en veganisten ook collageen kunnen gebruiken.

Collageen lattes

Probeer eens de collageen koffie en -lattes voor een heerlijk verwarmend en smaakvol drankje. Deze dranken zijn vol en romig zonder toegevoegde suikers. Elke portie bevat 5 gram grasgevoerd puur collageen, een hoogwaardige beschikbare bron van aminozuren en eiwitten.

Bone Broth

De bottenbouillon (Bone Broth) van Planet Paleo is uitsluitend afkomstig van biologisch grasgevoerde runderen in Scandinavië. Het bottenbouillon is langzaam gestoofd om alle heilzame voedingsstoffen vrij te maken en vervolgens gedroogd en vermalen tot een handige, gebruiksvriendelijke vorm. De bouillonpoeders zijn gemengd met kruiden en specerijen zodat het net zo goed smaken als zelfgemaakte bone broth.

Keto producten

Speciaal voor iedereen die een keto- of een koolhydraatarme levensstijl volgt, heeft Planet Paleo de Keto-productlijn ontwikkeld. Deze productlijn is op basis van C8, een goed opneembare vorm van MCT olie. C8 (of Caprylzuur) is de beste allround MCT voor ketogene energie. Omdat C8 de lever omzeilt en snel in de bloedbaan wordt opgenomen, wordt het gemakkelijk omgezet in energie die de cellen kunnen gebruiken. C8 produceert drie keer meer ketonen dan gewone MCT. Het assortiment bestaat uit MCT olie, MCT-poeder en Keto collageen poeder.

Gelatine

De rundergelatine poeder van Planet Paleo is rijk aan eiwitten en voorziet het lichaam van belangrijke bouwstenen. De gelatinepoeder is 100% natuurlijk en grasgevoerd, zonder toevoegingen. Het poeder kan in allerlei recepten worden toegepast en is daarom multifunctioneel.

Planet Paleo nu in een plasticvrije verpakking

Planet Paleo zet zich in om het plastic afval met 100% te verminderen. Daarom zijn alle plastic potten vervangen door duurzame zakken. De nieuwe zakken zijn gemaakt van composteerbaar materiaal die beter gerecycled kunnen worden. Het gevolg? Minder afval en minder uitstoot van broeikasgassen.

Kenmerken van Planet Paleo

  • Een volledig assortiment collageen- en bottenbouillon producten
  • Rundercollageen van grasgevoerde weidekoeien
  • Viscollageen afkomstig van wild, duurzaam gevangen vis (MSC-gecertificeerd)
  • Vegan collageen, een plantaardig alternatief
  • Biologisch gecertificeerde bottenbouillon
  • Bron van hoogwaardige eiwitten en aminozuren
  • Sluit perfect aan op het Paleo-dieet
  • Vrij van pesticiden, antibiotica en groeihormonen
  • Gluten- , soja- en zuivelvrij
  • Geleverd in een duurzame en 100% plasticvrije verpakking

Planet Paleo kopen bij De Gezonde Wereld

Ben je nieuwsgierig geworden naar de zuivere collageen producten van Planet Paleo? Probeer ze dan nu! Heb je advies nodig bij het maken van de juiste keuze? We adviseren je graag, neem gerust contact met ons op.