NovaCare

Ontdek NovaCare's mondverzorging met microzilver: tandpasta en tandenborstels. Antibacterieel, zelfreinigend effect. Duurzame verpakking, vegan, zonder fluoride en nanodeeltjes.
Foto-tabel
sort-descending
Tandpasta Natuurlijk Microzilver Herstellend (Novacare) 75ml
Tandpasta Natuurlijk Micro Zilver Munt (Novacare)
Tandenborstel Micro Goud (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Opzetborstel Micro Zilver (Novacare)

Vanaf 8,99

Tandenborstel Micro Zilver (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Tandenborstel Houtvezel Micro Zilver (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Tandenborstel Houtvezel Micro Goud (Novacare) Korting

Vanaf 11,00

Kindertandenborstel Micro Zilver (Novacare) Korting

Vanaf 8,99

8 Items

Ervaar een schoon gebit met de mondverzorgingsproducten van NovaCare. Binnen het assortiment vind je tandpasta en tandenborstels die verrijkt zijn met microzilver.

Tandenpoetsen met microzilver, dát is nog eens bijzonder! NovaCare combineert biologische plantenextracten met microzilver tot unieke mondverzorgingsproducten. Het microzilver remt op natuurlijke wijze de groei van schadelijke bacteriën. Binnen het assortiment vind je tandpasta en tandenborstels die verrijkt zijn met microzilver.

Mondverzorging op basis van microzilver

Wist je dat een gezond gebit direct in verband staat met je algemene gezondheid? Bacteriën in de mond kunnen ons veel meer kosten dan alleen onze stralende glimlach. In de afgelopen jaren zijn er veel onderzoeken geweest die het verband aantonen tussen onze tandheelkundige en algemene gezondheid. Reden genoeg voor NovaCare om met de nieuwste inzichten innovatieve mondverzorgingsproducten te ontwikkelen.

De combinatie van microzilver en natuurlijke, biologische plantenextracten hebben geleid tot ontwikkeling van bijzondere mondverzorgingsproducten. Zowel de tandenborstels als de tandpasta van NovaCare bevat microzilver. Microzilver heeft van nature een antibacteriële werking. Het remt bacteriën dus op natuurlijke wijze.

De tandpasta’s en tandenborstels van NovaCare hebben een bewezen en efficiënte werking, die je direct na het eerste gebruik voelt. Ze geven je niet alleen een onmiddellijk WOW-effect in je mond, maar het is ook bewezen dat ze de groei van schadelijke bacteriën tegengaan.

NovaCare tandpasta

Je tandpasta helpt het glazuur te regenereren en te versterken. Bovendien vermindert het het aantal bacteriën in de mond. Bij de meeste tandpasta's is dit effect echter slechts tijdelijk. Waarom werken de tandpasta’s van NovaCare anders? NovaCare maakt gebruik van microzilver. Deze microzilver deeltjes hopen zich na verloop van tijd op de plaque, dé plek waar bacteriën zich bijzonder goed kunnen voortplanten. Op het oppervlak van de zilverdeeltjes worden zilverionen gevormd die deze ziektekiemen doden. Dit zorgt ervoor dat ziektekiemen in de mond tot wel 14 uur lang worden verminderd. Dankzij xylitol worden de tanden diep gereinigd. De biologische, essentiële oliën in de tandpasta zorgen voor een frisse adem.

Naast de zorgvuldig gekozen ingrediënten van de tandpasta is er over de verpakking ook goed nagedacht. Zo wordt de tandpasta geleverd in een tube die voor 60% is gemaakt van gerecycled materiaal.

NovaCare tandenborstels

Na het tandenpoetsen laten de meesten van ons onze tandenborstel achter in de badkamer. Meestal is deze kamer warm en vochtig - de perfecte broedplaats om ziektekiemen in de borstel voort te zetten. Ironisch genoeg helpt dit de ziektekiemen om zich te vermenigvuldigen en wanneer het tijd is om onze tanden weer te poetsen, stoppen we ze meteen weer in onze mond. Op deze manier wordt de tandenborstel die we gebruiken om de ziektekiemen uit onze mond te verwijderen, de ideale voedingsbodem voor hen.

Doordat de tandenborstels van NovaCare microzilver bevatten, hebben ze een zelfreinigende werking. Sommige tandenborstels binnen dit assortiment bevatten microgoud en houtskool in plaats van microzilver. Microgoud heeft net als microzilver een antibacteriële werking, maar is daarnaast ook zacht voor het tandvlees. Houtskool heeft een natuurlijk witmakend effect. Daarnaast zijn de tandenborstels van NovaCare ook met bamboe handvat verkrijgbaar. Bamboe is een hygiënische en duurzame grondstof, waarmee veel plastic gebruik voorkomen wordt. Deze tandenborstels zijn dan ook volkomen recyclebaar.

Met de tandenborstels van NovaCare krijgen bacteriën geen kans. Deze tandenborstels hebben polyester haren (PBT) waardoor ze resistenter zijn en langer meegaan. Bovendien heeft iedere tandenborstel 1600 haartjes, waarvan 800 korte en 800 langere. Dit werkt als een floss effect bij iedere poetsbeurt. Daarnaast worden ze geleverd met hersluitbare verpakking voor hygiënisch transport. Handig voor onderweg!

Kenmerken:

 • Microzilver zorgt voor een zelfreinigend effect
 • Microgoud zorgt bovendien voor een kalmerend effect op het tandvlees
 • De borstelharen zijn van polyester - PBT; voor meer weerstand en langere levensduur (4 - 6 maanden)
 • De tandenborstels hebben een beter bereik rond het tandvlees en de lastige gebieden
 • Bamboe houtskool in de borstel bevordert natuurlijk wittere tanden
 • De kindertandenborstels zijn superzacht, aan te raden vanaf het 1e tandje
 • Tandenborstels geleverd in een hygiënische hersluitbare verpakking
 • Bamboe tandenborstel zijn volledig recyclebaar
 • Vegan
 • Natrue keurmerk
 • Vrij van nanodeeltjes
 • Tube van 60% gerecycled materiaal
 • Tandpasta zonder fluoride, SLS, suiker en nanodeeltjes

NovaCare kopen bij De Gezonde Wereld

Probeer nu één van de microzilver mondverzorgingsproducten van NovaCare. Binnen ons assortiment vind je tandenborstels voor kinderen en volwassenen, bamboe tandenborstels en een opzetborstel met microzilver. Voor een optimale werking combineer je de tandenborstel met één van de microzilver tandpasta’s van NovaCare.