Ayurvediq Wellness

Ayurvediq Wellness: voedingssupplementen gebaseerd op de eeuwenoude Ayurvedische traditie. Ontdek biologische supplementen met kurkuma, moringa, ashwagandha, triphala en shatavari.
Foto-tabel
sort-descending
Organic Ashwagandha & Black Pepper Extract (Ayurvediq Wellness) 120caps Biologisch
Organic Triphala (Ayurvediq Wellness) 120caps Biologisch
Organic Shatavari (Ayurvediq Wellness) 120caps Biologisch
Organic Moringa (Ayurvediq Wellness) 120caps Biologisch
Organic Turmeric, Ginger & Black Pepper Extract (Ayurvediq Wellness) 120caps Biologisch

5 Items

Op zoek naar hoogwaardige voedingssupplementen die jouw gezondheid en welzijn ondersteunen? Zoek niet verder dan Ayurvediq Wellness, voedingssupplementen gebaseerd op de eeuwenoude Ayurvedische traditie.

Wat is Ayurveda?

Ayurveda is een holistisch geneeskundig systeem met zijn oorsprong in India. Het legt de nadruk op het bereiken en behouden van een evenwichtige gezondheid door middel van een combinatie van dieet, levensstijl en natuurlijke remedies. Ayurveda ziet het individu als geheel en streeft naar het herstellen van harmonie tussen lichaam, geest en ziel. Bij Ayurvediq Wellness hebben ze deze eeuwenoude kennis toegepast om hoogwaardige voedingssupplementen te ontwikkelen die jouw gezondheid ondersteunen.

Natuurlijke en biologische ingrediënten

De voedingssupplementen van Ayurvediq Wellness bevatten alleen natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten die bekend staan om hun heilzame eigenschappen. Het merk maakt gebruik van kruiden, plantenextracten en andere natuurlijke stoffen die al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde worden gebruikt. Al deze ingrediënten worden zorgvuldig getest en gevalideerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en zuiverheid.

Het assortiment van Ayurvediq Wellness

Het assortiment van Ayurvediq Wellness bestaat uit de volgende producten:

Shatavari

De Shatavari capsules van Ayurvediq Wellness zijn speciaal ontwikkeld om de algehele gezondheid en het welzijn van vrouwen te ondersteunen. Ze bevatten natuurlijke voedingsstoffen zoals saponinen, flavonoïden en antioxidanten die afkomstig zijn uit de shatavari-wortel.

Moringa

Moringa, ook wel bekend als de "wonderboom" of "boom des levens", staat bekend om zijn hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen en wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde. Moringa wordt beschouwd als een superfood vanwege zijn indrukwekkende voedingsprofiel. Het bevat een overvloed aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en essentiële aminozuren die bijdragen aan een optimale gezondheid.

Triphala

Triphala, een traditionele Ayurvedische formule, is een mengsel van drie vruchten: Amalaki (Indiase kruisbes), Bibhitaki (Terminalia bellirica) en Haritaki (Terminalia chebula). Triphala wordt al eeuwenlang gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege zijn ondersteunende invloed op de spijsvertering*. Deze Triphala capsules bevatten een krachtige combinatie van antioxidanten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan een ontgifting van het lichaam*.

Turmeric

Turmeric, ook wel bekend als kurkuma, staat bekend als een superfood. Het bevat een krachtig antioxidant genaamd curcumine, waar verschillende gezondheidseigenschappen aan worden toegeschreven. Naast curcumine bevat kurkuma ook een scala aan vitamines en mineralen, waaronder vitamine C, vitamine B6, ijzer, magnesium en kalium.

Om optimaal te profiteren van de eigenschappen van curcumine, combineert Ayurvediq Wellness dit actieve bestanddeel met gember- en zwarte peper extract. Dit komt doordat gember en zwarte peper de absorptie van curcumine aanzienlijk verhoogt. Door de synergie tussen kurkuma, gember en zwarte peper te benutten, kan de effectiviteit van curcumine in het lichaam worden verbeterd.

Ashwagandha

Ashwagandha, ook bekend als de "Indiase ginseng" of "winterkers", is een adaptogeen kruid dat al duizenden jaren wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege zijn vele voordelen voor de gezondheid. Bij Ayurvediq Wellness gebruiken ze alleen hoogwaardige biologische Ashwagandha in de capsules. De capsules worden geproduceerd volgens strikte kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen van dit krachtige kruid kunt ervaren.

Bestel Ayurvediq Wellness bij De Gezonde Wereld

Haal het beste uit Ayurveda met de voedingssupplementen van Ayurvediq Wellness. Bestel vandaag nog bij De Gezonde Wereld en ontdek zelf de voordelen van deze hoogwaardige Ayurvedische voedingssupplementen. Onze klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Kies voor jouw gezondheid en welzijn met Ayurvediq Wellness!

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende.