Pure Mushrooms

Pure Mushrooms: Maak kennis met de biologische paddenstoel extracten van Pure Mushrooms. Vegan capsules met reishi, chaga, lion’s mane en cordyceps.
Foto-tabel
sort-descending
Lion's Mane Paddenstoelen Extract Capsules Bio (Pure Mushrooms) Biologisch

Vanaf 19,95

Chill Mix Lion`s Mane / Reishi Extract Bio (Pure Mushrooms) 60 capsules Biologisch
Fit Mix Cordyceps / Reishi / Maitake Extract Bio (Pure Mushrooms) 60 capsules Biologisch
Cordyceps Extract Bio [Ophiocordyceps sinensis] (Pure Mushrooms) 60 capsules Biologisch
Chaga Extract Bio [Inonotus obliquus] (Pure Mushrooms) 60 capsules Biologisch
Reishi Extract Bio [Ganoderma lucidum] (Pure Mushrooms) 60 capsules Biologisch

6 Items

Al meer dan 5.000 jaar worden paddenstoelen met groot succes toegepast in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Waarom? Paddenstoelen bevatten krachtige voedingsstoffen die worden ingezet voor lichaam en geest. Reden genoeg voor Pure Mushrooms om deze eeuwenoude paddenstoelenleer in te zetten voor hedendaagse voedingssupplementen. Deze biologische én vegan supplementen zijn op basis van de populairste adaptogene paddenstoelen. Daarbij zijn de supplementen sterk geconcentreerd en bevatten ze acerola voor een extra boost.

Adaptogene paddenstoelen van Pure Mushrooms

Dankzij de verworven kennis uit de Traditionele geneeskunde en de hedendaagse technologie heeft Pure Mushrooms unieke voedingssupplementen gecreëerd. Uitgangspunt hierbij is puur, biologisch, vegan en natuurlijk.

De basis van deze voedingssupplementen zijn adaptogene paddenstoelen die rechtstreeks uit de oerbossen van China komen. Het gaat hierbij om populaire paddenstoelsoorten die bekend staan om hun waardevolle eigenschappen. Om de paddenstoelen extra ondersteuning te bieden, voegt Pure Mushrooms aan elke capsule 20 mg acerola toe. Acerola is een bron van vitamine C en daarmee een krachtig antioxidant. Alle paddenstoelsupplementen zijn bereid volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde en vrij van chemische toevoegingen.

De productiemethode van Pure Mushrooms

Pure Mushrooms kiest voor biologisch. Tijdens de kweek van de paddenstoelen maakt Pure Mushrooms geen gebruik van pesticiden of andere chemische middelen. Dit is een bewuste keuze: paddenstoelen hebben het vermogen om allerlei stoffen uit de bodem op te nemen. Niet alleen goede stoffen dus, maar ook de slechte. Daarom is een zuivere bodem ontzettend belangrijk. Alle ingrediënten van Pure Mushrooms zijn biologisch gecertificeerd en voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alleen zo bereik je de maximale potentie van de paddenstoel met een optimaal gehalte aan werkzame stoffen. Dankzij deze methode bevatten de vruchtlichamen van de paddenstoelen minimaal 30% polysachariden.

Nadat de paddenstoelen - op geheel natuurlijke wijze - volgroeid zijn, worden ze geoogst en onmiddellijk gedroogd. Daarna worden ze gemalen tot zeer fijn poeder. Hiervoor gebruiken zij uitsluitend het vruchtlichaam van de paddenstoel. Vervolgens wordt het poeder door middel van heet-water-extractie verwerkt tot een extract. Dit extract is super geconcentreerd: ze bevatten een hoge concentratie aan polysachariden.

Pure Mushrooms kiest voor kwaliteit

De producten van Pure Mushrooms zijn biologisch gecertificeerd door SKAL. Daarnaast bezitten ze nog een aantal certificaten waarmee ze de voedselveiligheid en kwaliteit van de supplementen garanderen. Ook laten zij elke batch testen door een extern laboratorium.

Zo kunnen zij de zuiverheid van de supplementen onafhankelijk waarborgen.

De producten van Pure Mushrooms

Binnen het assortiment van Pure Mushrooms vind je zes producten, waaronder enkelvoudige paddenstoelsupplementen (reishi, Chaga, Cordyceps en Lion's Mane) en unieke blends (Fit Mix en Chill Mix). Wil je meer weten over de unieke eigenschappen van deze paddenstoelen? Bij advies vind je alle benodigde informatie!

Kenmerken

 • Voedingssupplementen op basis van adaptogene paddenstoelen
 • Hoogwaardige extracten enkel van vruchtlichaam
 • Met een polysaccharidegehalte van 30%
 • Op basis van heet-water-extractie, voor een hogere bio-beschikbaarheid
 • Gekweekt op een natuurlijke voedingsbodem, vrij van mycelium
 • Met 20 mg acerola per capsule, bron van vitamine C
 • Biologisch gecertificeerd
 • Vegan gecertificeerd
 • Gluten-, soja- en zuivelvrij
 • Plantaardige capsules
 • Inhoud: 60 capsules

Pure Mushrooms kopen bij De Gezonde Wereld

Probeer de biologische supplementen van Pure Mushrooms en ervaar de kracht van adaptogene paddenstoelen. Bestel Pure Mushrooms nu bij De Gezonde Wereld. De supplementen passen eenvoudig door de brievenbus. Zo besparen we verpakkingsmateriaal, dus beter voor het milieu! Heb je nog vragen over Pure Mushrooms of wil je weten welk supplement het meest geschikt is voor jou? Neem dan contact op met onze klantenservice.