Mushrooms For Life

Mushrooms For Life: Ontdek de biologische paddenstoelsupplementen van Mushrooms For Life, waaronder Chaga, Reishi, Lion's Mane. 100% biologisch en getest op zuiverheid.
Foto-tabel
sort-descending
Tremella Extract Bio [Tremella Fuciformis] (Mushrooms For Life) 60 capsules Biologisch
Tremella Extract Poeder Bio [Tremella Fuciformis] (Mushrooms For Life) 60 gram Biologisch
Shiitake Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Myco Synergy Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Myco Beauty Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Myco Zen Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Myco O2 Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Reishi Spore Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr Biologisch
Lion’s Mane - Focus Paddenstoelen Koffie  (Mushrooms For Life) 75gr Biologisch
Myco Synergy Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms For Life) 60caps Biologisch
Myco Beauty Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms For Life) 60caps Biologisch
Lion`s Mane [Hericium erinaceus] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Reishi [Ganoderma lucidum] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Cordyceps [Ophiocordyceps sinensis] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Chaga [Inonotus obliquus] Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Lion's Mane Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms4Life) 60gr Biologisch
MyComplex | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Reishi Spore | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Myco-Zen | Bio (Mushrooms4Life) 60 capsules Biologisch
Shiitake Paddenstoelen Capsules Bio (Mushrooms4Life) 60caps Biologisch

Items 1-20 van 34

Maak kennis met de biologische paddenstoel supplementen van Mushrooms For Life! Ontdek chaga, reishi, cordyceps, lion's mane, shiitake en maitake.

Mushrooms For Life - specialist in biologische paddenstoel supplementen - is gecreëerd door natuurgenezers Graham Botfield en Ben Shouler. Hun missie is om de bijzondere eigenschappen van functionele paddenstoelen voor iedereen toegankelijk te maken. Maak kennis met de eersteklas poeders, lattes en capsules van Mushrooms For Life!

Het ontstaan van Mushrooms For Life

Hoewel het gebruik van functionele paddenstoelen in Azië een lange geschiedenis kent, begint men nu pas in het Westen interesse te tonen. Bij Mushrooms For Life gebruiken Ben en Graham echter al tientallen jaren paddenstoelen. Zo geeft Graham al 15 jaar internationaal lezingen over paddenstoelen. En experimenteert Ben al meer dan tien jaar met mushrooms. Hij is vooral gepassioneerd door de synergieën die optreden bij het combineren van paddenstoelen met kruidengeneesmiddelen. Geen wonder dus dat ze hun ontdekkingen met de rest van de wereld wilden delen. Samen hebben ze het merk Mushrooms For Life opgericht.

Waarom paddenstoelen?

Al eeuwenlang worden functionele paddenstoelen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde ingezet. Maar ook hier in het Westen worden deze paddenstoelen steeds populairder. En dat is niet zonder reden, want paddenstoelen zoals Lion’s Mane, Cordyceps en Reishi hebben unieke eigenschappen die de algehele gezondheid kunnen versterken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat het vruchtlichaam van functionele paddenstoelen bijzondere stoffen bevatten die een heilzame werking hebben. De belangrijkste stoffen binnen deze paddenstoelen zijn niet-oplosbare vezels, genaamd polysachariden. Dit zijn meervoudige koolhydraten die een ondersteunende werking hebben op je immuunsysteem. Ook bevatten functionele paddenstoelen vitamines (met name vitamine B) en mineralen. Afhankelijk van de soort paddenstoel hebben ze allen een andere verhouding in de werkzame stoffen. Dit maakt elke soort uniek en geschikt voor een bepaalde werking.

Het productieproces

Mushrooms For Life is een premium merk van functionele paddenstoelen supplementen die zorgvuldig zijn gekweekt. Ze kweken de biologische paddenstoelen op een optimale voedingsbodem gedurende hun hele levenscyclus en oogsten ze met zorg. Hierdoor hebben ze een voedingsprofiel dat vergelijkbaar is met dat van wilde paddenstoelen.

Omdat deze paddenstoelen in hun complete vorm niet goed door mensen verteerd kunnen worden, verwerkt Mushrooms For Life deze paddenstoelen eerst tot extracten. Hiervoor maken zij gebruik van twee soorten extractie: heetwaterextractie en alcoholextractie.

Heetwaterextractie zorgt ervoor dat de in water oplosbare verbindingen zoals de polysachariden uit de paddenstoel getrokken worden. Door middel van alcoholextractie worden andere waardevolle stoffen (waaronder triterpenen) geëxtraheerd en verder verwerkt tot poeders en capsules.

De producten van Mushrooms For Life

Alle supplementen van Mushrooms For Life zijn 100% biologisch. Waarom? Paddenstoelen zijn de schoonmakers van de natuur. Ze nemen alles op uit hun omgeving; goed en slecht. Wanneer de supplementen niet volledig biologisch zijn, loop je de kans dat ze verkeerde stoffen in zich opnemen. Denk aan pesticiden of andere chemische middelen die in de bodem voorkomen. Daarom is Mushroom For Life trots dat al hun supplementen voldoen aan de strenge eisen van de Soil Association. Ook worden de producten zonder hulpstoffen, bindmiddelen en conserveringsmiddelen geproduceerd.

De producten van Mushrooms For Life zijn door een onafhankelijk laboratorium getest op zware metalen, pesticiden en verontreinigingen, zodat je profiteert van alleen de zuiverste paddenstoelen en niets anders.

Kenmerken:

  • Assortiment bestaande uit poeders, capsules, coffees en lattes
  • Gebaseerd op full spectrum biomassa van vruchtlichamen
  • Biologisch, gecertificeerd door Soil Association
  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Zonder vulmiddelen, bindmiddelen en conserveringsmiddelen

Mushrooms For Life kopen bij De Gezonde Wereld

Het uitgebreide assortiment van Mushrooms For Life bestaat uit poeders, capsules, lattes en koffie, allemaal op basis van paddenstoelen. De supplementen zijn biologisch, vegan en zonder bindmiddelen, additieven of kunstmatige ingrediënten. Bestel de producten nu bij De Gezonde Wereld!