Myco O2 Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr

Myco 02 van Mushrooms for Life is een blend van twee van de meest geliefde paddenstoelen, Reishi en Cordyceps, vereerd om hun effecten op de 'Qi', of levenskracht. De voordelen van Reishi en Cordyceps worden al eeuwenlang gevierd in de traditionele Chinese geneeskunde. Dit poeder is vrij van kunstmatige toevoegingen en geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

Op voorraad

 • Koop er 2 à 36,09 en bespaar 5%
 • Koop er 3 à 35,33 en bespaar 7%
 • Koop er 5 à 34,19 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Myco O2 Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr

Mushrooms For Life Myco O2

Ontdek de kracht van Mushrooms For Life Myco O2. Deze formule is samengesteld met biologische Reishi en Cordyceps - zorgvuldig gekozen voor hun eeuwenoude reputatie in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Elk van deze paddenstoelen wordt geteeld door ervaren kwekers in specifieke regio's van China, waar ze al duizenden jaren gedijen in het wild, en worden biologisch geteeld onder natuuridentieke omstandigheden.

Maar wat maakt Myco O2 echt buitengewoon? Het antwoord ligt in de synergetische combinatie van waardevolle verbindingen, waaronder bèta-glucanen, triterpenen en cordycepine.

 • Reishi, een van de meest gebruikte paddenstoelen in de Traditionele Chinese Geneeskunde, biedt triterpenen en polysachariden.
 • Cordyceps, met mogelijke gezondheidsvoordelen toegeschreven aan bioactieve stoffen zoals polysachariden, nucleosiden en cordycepine.

Mushrooms For Life gebruikt een zorgvuldige combinatie van heetwater- en alcoholextractie om alle waardevolle stoffen uit de paddenstoelen te halen. Dit product wordt op biologische wijze vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk en wordt geleverd in een glazen potje met 60 gram extractpoeder.

Kenmerken:

 • Bevat Reishi en Cordyceps paddenstoelen
 • 1000 mg extract per dagdosering
 • Heetwater- en alcoholextractie
 • Veganistisch en biologisch gecertificeerd
 • Glutenvrij, sojavrij en lactosevrij
 • Inhoud: 60 gram

Dosering:

Gebruik een halve tot een hele theelepel. Voeg toe aan voeding, smoothies, koffie of thee.

Samenstelling per gram

Biologische Reishi
vruchtlichaam dubbel extract 

500 mg

Biologische Cordyceps
volledig spectrum biomassa

500 mg

Ingrediënten

Biologische Reishi (Ganoderma lucidum) vruchtlichaamextractpoeder*, Biologische Cordyceps (Cordyceps sinensis) biomassa poeder*

*Gecertificeerde biologische ingrediënten

Waarschuwingen

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Neem contact op met een arts bij medicijngebruik alvorens je dit supplement gebruikt. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mushrooms4Life
GTIN 658556116906
Biologisch Ja
Product Type Poeder
Content 60 gram
Vegan Ja
Ingredients Reishi, Cordyceps
SKU 3340
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Myco O2 Paddenstoelen Poeder Bio (Mushrooms For Life) 60gr
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.