Magnesium Citraat Malaat (Mattisson) 120caps

Magnesium Citraat Malaat van Mattisson draagt bij aan fitheid, activeert je natuurlijke energie in het lichaam en is goed voor de spieren. Deze capsules bevatten 13% elementair magnesium en bevatten tevens vitamine B6.

Op voorraad

 • Koop er 2 à 18,00 en bespaar 5%
 • Koop er 3 à 17,62 en bespaar 7%
 • Koop er 5 à 17,06 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Magnesium Citraat Malaat (Mattisson) 120caps

Waar is magnesium goed voor?

Magnesium is een mineraal dat nodig is voor veel processen in het lichaam. Het draagt bij aan een normale werking van de spieren, ondersteunt het energieniveau en is betrokken bij het geheugen en het concentratievermogen. 

Een magnesiumtekort komt tegenwoordig steeds vaker voor. Stress kan hierbij een rol spelen, aangezien het lichaam in tijden van stress veel magnesium gebruikt. Klachten die horen bij een tekort aan magnesium zijn krampen, vermoeidheid, verstopping, angst en onrust.

Magnesium Citraat Malaat capsules van Mattisson

Dit supplement van Mattisson bevat twee goed opneembare vormen van magnesium, namelijk magnesiumcitraat en magnesiummalaat

Magnesiumcitraat is een samenstelling van magnesium en citroenzuurzout. Magnesium citraat wordt vooral goed opgenomen door de weefsels en spieren en is daarom ideaal voor sporters. Magnesiumcitraat is goed voor de spieren, ondersteunt het energieniveau en draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. 

Magnesiummalaat is een binding van het mineraal magnesium aan organisch appelzuur. Appelzuur draagt bij aan de vorming van ATP (energie). Deze organisch gebonden vorm van magnesium wordt beter opgenomen dan anorganisch gebonden vormen van magnesium, zoals magnesiumoxide of magnesiumsulfaat. Bovendien is magnesiumalaat milder voor de maag. Magnesiummalaat wordt goed opgenomen door de spieren en ondersteunt een gezonde spierwerking. Ook ondersteunt deze magnesiumvorm bij vermoeidheid. 

Magnesium Citraat Malaat supplement met vitamine B6

De toevoeging van B6 in de vorm van P-5-P (Pyridoxaal-5-Fosfaat) verhoogt de opname van magnesium. Daarnaast draagt vitamine B6 bij aan een goede energievoorziening in de spieren, helpt het bij vermoeidheid en draagt het bij tot de normale werking van zenuwen. 

Kenmerken:

 • Magnesiumsupplement, ideaal voor sporters
 • Bevat magnesiumcitraat en -malaat voor het behoud van sterke spieren
 • Magnesium en vitamine B6 activeren de natuurlijke energie in het lichaam
 • Magnesium en vitamine B6 dragen bij aan fitheid
 • Supplement wordt snel opgenomen door het lichaam
 • Magnesiummalaat is milder voor de maag
 • Met vitamine B6
 • Vegan
 • Inhoud: 120 capsules

Dosering:

Neem 1-2 maal daags 2 capsules met een glas water. 

Samenstelling

Per 2 capsules:

Magnesium Citraat Malaat

662 mg

Waarvan elementair magnesium

86 mg

23%

Vitamine B6 

525 mcg

38%

Ingrediënten

Magnesium Citraat Malaat, Rijstvlies extact (antiklontermiddel), Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), HMPC capsule (huls).

Waarschuwingen

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720791840440
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 120 capsules
Vegan Ja
Ingredients Magnesium Citraat Malaat, Rijstvlies extact (antiklontermiddel), Pyridoxaal-5-fosfaat (Vitamine B6), HMPC capsule (huls).
SKU 3334
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Magnesium Citraat Malaat (Mattisson) 120caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.