L-Theanine 200 mg (Mattisson) 60caps

L-Theanine is een aminozuur dat voorkomt in de bladeren van de traditionele groene theeplant (Camellia sinensis). Dit L-theanine supplement van Mattisson bevat 200 mg L-theanine per dagdosering (2 capsules) en 55 mg magnesium bisglycinaat (15% ADH).

Op voorraad

  • Koop er 2 à 30,46 en bespaar 5%
  • Koop er 3 à 29,82 en bespaar 7%
  • Koop er 5 à 28,85 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / L-Theanine 200 mg (Mattisson) 60caps

Waar is L-theanine goed voor?

L-theanine is een natuurlijk aminozuur dat voorkomt in groene thee en staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen zonder slaperigheid te veroorzaken*. Het werkt door het bevorderen van de aanmaak van neurotransmitters die ontspanning en focus bevorderen*, waardoor het ideaal is voor momenten van stressvolle situaties of wanneer concentratie vereist is.

Aangenomen wordt dat L-theanine werkt door het verhogen van de niveaus van neurotransmitters zoals dopamine, serotonine en gamma-aminoboterzuur (GABA) in de hersenen, die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van stemming, slaap en angst.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende. 

L-theanine met magnesium bisyglycinaat

Naast L-theanine bevat dit supplement van Mattisson ook magnesium bisglycinaat. Magnesium bisglycinaat is een organisch gebonden vorm van magnesium. Door de binding van magnesium met het aminozuur L-glycine is het mineraal goed opneembaar. Magnesium bisglycinaat draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest. 

Kenmerken:

  • Voedingssupplement met L-theanine en magnesium bisglycinaat
  • Bevat 200 mg L-theanine extract per dagdosering (2 capsules)
  • Magnesium draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest
  • Vegan
  • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

1 x daags 2 capsules innemen met water. Bij voorkeur tijdens of na de maaltijd. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Bevat cafeïne: niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen

Samenstelling

Per 2 capsules

L-Theanine

200 mg

Cafeïne

13,4 mg

Magnesium bisglycinaat

55 mg

15%

Ingrediënten

Sunphenon® TH30 (natuurlijke L-theanine geëxtraheerd uit groene thee), Magnesium bisglycinaat, HPMC vegetarische capsule (huls), Nu-Flow Magnesium Stearaat (anti-klontermiddel).

Waarschuwingen

Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720791841577
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients L-theanine
SKU 3324
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: L-Theanine 200 mg (Mattisson) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.