Mushroom Immuun Support (Mattisson) 60caps

Mattisson Mushroom Immuun Support bevat de paddenstoelen lion’s mane, shiitake, maiitake, reishi, cordyceps en chaga in combinatie met zinkmethionine. Zinkmethionine heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. 

Op voorraad

 • Koop er 2 à 18,00 en bespaar 5%
 • Koop er 3 à 17,62 en bespaar 7%
 • Koop er 5 à 17,06 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Mushroom Immuun Support (Mattisson) 60caps

Mattisson Mushroom Immuun Support: 6 soorten paddenstoelen en zink

Mushroom Immuun Support van Mattisson is zorgvuldig samengesteld met een mix van hoogwaardige paddenstoelen die al eeuwenlang worden gewaardeerd binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. Dit supplement wordt gecombineerd met zinkmethionine, ter ondersteuning van het immuunsysteem. 

Mushroom Immuun Support bevat de volgende paddenstoelen:

 • Lion’s mane: behoort tot de adaptogenen, een categorie van niet-toxische kruiden, wortels en paddenstoelen die al eeuwenlang in China en de Ayurveda worden gebruikt. Tegenwoordig winnen deze adaptogenen sterk aan populariteit in de westerse wereld.
 • Shiitake: deze paddenstoelen bevatten veel essentiële voedingsstoffen, zoals eiwitten, vezels, vitamines en mineralen. Bovendien zijn shiitake paddenstoelen rijk aan polysachariden, voornamelijk beta-glucanen. 
 • Maitake (eikhaas): deze paddenstoelen worden vaak beschouwd als een gezonde voedselkeuze vanwege hun hoge gehalte aan voedingsstoffen. Maitake wordt daarnaast als voedingssupplement gebruikt vanwege de hoge concentratie van polysachariden, zoals bèta-glucanen. 
 • Reishi: een van de bekendste en meest gebruikte paddenstoelen in de Traditionele Chinese Geneeskunde. Reishi bevat triterpenen en polysachariden. 
 • Cordyceps: de mogelijke gezondheidsvoordelen van cordyceps worden toegeschreven aan de bioactieve stoffen ervan, waaronder polysacchariden, nucleosiden en cordycepin. 
 • Chaga: bevat veel verschillende stoffen zoals vitamines, mineralen, fenolen, enzymen en antioxidanten. De stoffen in Chaga hebben een zeer hoge ORAC-waarde (oxygen radical absorbance capacity). Ook bevat de Chaga paddenstoel veel bèta-glucaan rijke polysachariden en actieve verbindingen zoals betulinezuur.

Zinkmethionine 

Zink behoort tot de meest voorkomende sporenelementen in het lichaam en is essentieel voor de gezondheid. Het lichaam kan zelf geen zink aanmaken of opslaan en moet dit sporenmineraal daarom voldoende binnenkrijgen uit voeding. 

Zink is een antioxidant en ondersteunt het immuunsysteem. Ook draagt het bij aan een normale stofwisseling, normaal geheugen, een normale concentratie en een normale hormoonhuishouding. Het combineren van zink en methionine verhoogt de biologische beschikbaarheid en absorptie van zink in het lichaam. 

Kenmerken:

 • Paddenstoelen complex met zink ter ondersteuning van de weerstand
 • Bevat chaga, cordyceps, reishi, lion’s mane, maitake, shiitake en zink
 • Vegan
 • Glutenvrij, sojavrij en lactosevrij
 • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

1x daags 2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water.

Samenstelling

Per 2 capsules

Chaga

130 mg

Cordyceps

130 mg

Lion’s Mane

130 mg

Maitake

130 mg

Reishi

170 mg

Shiitake

110 mg

Zink monomethionine

24 mg

waarvan elementair zink

5 mg

50%

Ingrediënten

Reishi poeder (Ganoderma lucidum, vruchtlichaam)*, Chaga extract 10:1 (Inonotus obliquus, vruchtlichaam)*, Cordyceps (Cordyceps sinensis, full-spectrum mycelium biomassa)*, Lion’s Mane heetwaterextract (Hericium erinaceus, vruchtlichaam)*, Maitake 12:1 extract (Grifola frondosa, vruchtlichaam)*, Shiitake 11:1 extract (Lentinula edodes, vruchtlichaam), HPMC vegetarische capsule (huls), Zink monomethionine. *Biologisch. Bevat van nature sulfiet.

Waarschuwingen

Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720959400400
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients lion’s mane, shiitake, maitake, reishi, cordyceps, chaga, zink
SKU 3315
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Mushroom Immuun Support (Mattisson) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.