MenstruCare Vitex Agnus Castus (Mattisson) 60caps

Ontdek het geheim van natuurlijke balans en welzijn met Mattisson MenstruCare. Dit supplement bevat Vitex Agnus Castus, ook wel bekend als Monnikspeper, dat al eeuwenlang gewaardeerd wordt vanwege zijn eigenschappen ter ondersteuning van de vrouwelijke gezondheid*

Op voorraad

  • Koop er 2 à 18,00 en bespaar 5%
  • Koop er 3 à 17,62 en bespaar 7%
  • Koop er 5 à 17,06 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / MenstruCare Vitex Agnus Castus (Mattisson) 60caps

Wat is Monnikspeper (Vitex Agnus Castus)?

Monnikspeper is een struikachtige plant die inheems is in het Middellandse Zeegebied en Centraal-Azië. De plant werd in de Middeleeuwen gebruikt door monniken om zichzelf beter aan hun kuisheidsgelofte te kunnen houden.

Tegenwoordig wordt het kruid juist veelvuldig door vrouwen gebruikt. Aangenomen wordt dat de actieve stoffen in Monnikspeper de hypofyse beïnvloeden, die de productie van hormonen in het lichaam reguleert*. Belangrijke inhoudsstoffen van Monnikspeper zijn iridoïde glycosides, diterpenen, flavonoïden, alkaloïden en essentiële oliën.

Waar is Mattisson MenstruCare goed voor?

Monnikspeper wordt vaak gebruikt als een natuurlijke remedie om hormonen te helpen reguleren en symptomen te verlichten die verband houden met hormonale onevenwichtigheden, zoals premenstrueel syndroom (PMS)*, onregelmatige menstruatie* en menopauze*. Aangenomen wordt dat het werkt door de niveaus van luteïniserend hormoon (LH) te verhogen en de niveaus van follikelstimulerend hormoon (FSH) te verlagen, wat kan helpen om de oestrogeen- en progesteronspiegels in evenwicht te brengen.

Monnikspeper draagt bij aan een normale hormoonhuishouding*, ondersteunt een normale menstruatie*, draagt bij aan de normale weerstand tegen stress* en ondersteunt het overgangsproces.*

Mattisson MenstruCare is gestandaardiseerd op 0,6% Aucubine en 0,5% Agnuside. Dit zijn de werkzame stoffen uit de Monnikspeper plant. Iedere capsule bevat 250 mg Monnikspeper extract. Let op: pas op met het gebruik in combinatie met de anticonceptiepil en een verleden met hormonale vormen van kanker. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende. 

Kenmerken:

  • Bevat 250 mg monnikspeper (Vitex agnus castus) per capsule
  • Te gebruiken bij vrouwelijke ongemakken
  • Vegan
  • Glutenvrij, sojavrij en lactosevrij
  • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

1-2 x daags 1 capsule innemen met een glas water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling

Per capsule

Vitex agnus-castus extract

250 mg

Ingrediënten

Monnikspeper (Vitex agnus-castus L., vrucht), rijstvliesextract (vulstof), HPMC vegetarische capsule (huls). Gestandaardiseerd op 0,5% agnuside en 0,6% aucubine.

Waarschuwingen

Pas op met het gebruik van Agnus Castus in combinatie met de anticonceptiepil en een verleden met hormonale vormen van kanker. Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720791841560
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients Vitex Agnus castus
SKU 3317
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: MenstruCare Vitex Agnus Castus (Mattisson) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.