Mood Support (Mattisson) 60caps

Mattisson Mood support bestaat uit Saffraan, 5-HTP, L-Theanine en Magnesiumtauraat. Magnesiumtauraat is van belang voor het zenuwstelsel, draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest en helpt bij vermoeidheid.

Op voorraad

  • Koop er 2 à 28,45 en bespaar 5%
  • Koop er 3 à 27,85 en bespaar 7%
  • Koop er 5 à 26,96 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Mood Support (Mattisson) 60caps

Mattisson Mood Support: ter ondersteuning van de innerlijke balans

Ontdek de harmonieuze samenstelling van Mattisson Mood Support, een verfijnde mix van natuurlijke ingrediënten, ontworpen om jouw gemoedstoestand* en innerlijke balans te ondersteunen*.

Saffraan 

Saffraan is een specerij soort die wordt gewonnen uit de crocus sativus, oftewel de 'saffraankrokus'. De belangrijkste stoffen uit saffraan zijn de carotenoïden crocetine, crocine, picrocrocine en safranal. Saffraan ondersteunt ontspanning*, draagt bij aan een gezonde emotionele balans* en helpt een positieve gemoedstoestand te behouden*.

5-HTP 

5-HTP is een aminozuur en een voorloper van de neurotransmitters serotonine en melatonine. Serotonine is een van de belangrijkste neurotransmitters in de hersenen en regelt onder andere je stemming en gedrag. De neurotransmitter melatonine regelt onder andere het dag- en nachtritme. Een tekort aan melatonine kan leiden tot slapeloosheid.

L-Theanine 

L-theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in de bladeren van de groene theeplant Camellia Sinensis. Aangenomen wordt dat L-theanine werkt door het verhogen van de niveaus van neurotransmitters zoals dopamine, serotonine en gamma-aminoboterzuur (GABA) in de hersenen, die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van stemming, slaap en angst. L-theanine werkt rustgevend*, helpt om beter te kunnen slapen* en is goed voor het concentratievermogen*.

Magnesiumtauraat

Magnesiumtauraat is een organische gebonden vorm van Magnesium aan het aminozuur Taurine. Organisch gebonden betekent dat deze vorm van magnesium goed opneembaar is, in tegenstelling tot anorganische gebonden vormen. Magnesiumtauraat is onder andere van belang voor ons zenuwstelsel, draagt bij aan geestelijke veerkracht en een heldere geest, ondersteunt het energieniveau en helpt bij vermoeidheid. 

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Kenmerken:

  • Supplement met saffraan, 5-HTP, L-theanine en magnesiumtauraat
  • Magnesium is goed voor het zenuwstelsel, een heldere geest en helpt bij vermoeidheid
  • Vegan
  • Glutenvrij, sojavrij en lactosevrij
  • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

1x daags 2 capsules tijdens of na de maaltijd innemen met water. Bevat cafeïne, niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.

Samenstelling

Per 2 capsules

5-HTP

200 mg

L-theanine

100 mg

waarvan cafeïne

<2 mg

Magnesiumtauraat

500 mg

waarvan elementair magnesium

75 mg

20%

Saffraan (Affron®)

30 mg

Ingrediënten

Magnesium Tauraat, Sunphenon® TH30 (natuurlijke L-theanine geëxtraheerd uit groene thee), 5-HTP (Griffoniazaad extract 99%, Griffonia simplicifolia), HPMC vegetarische capsule (huls), Affron®: Saffron (Crocus Sativus L.) stigmas extract (Std. to 3,5% Lepticrosalides® by HPLC).

Waarschuwingen

Bevat cafeïne, niet geschikt voor kinderen en zwangere vrouwen. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik. Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720959400424
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients Saffraan, 5htp, l-theanine, magnesiumtauraat
SKU 3314
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Mood Support (Mattisson) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.