Hormoon Support (Mattisson) 60caps

Mattisson Hormoon Support is een mix van Monnikspeper (Vitex Agnus Castus extract), 5-HTP, Saffraan en zinkmethionine. Het product is speciaal ontwikkeld voor vrouwen die ongemakken ervaren rondom hun hormonale balans. Ondersteuning van de hormonale balans vanaf de eerste menstruatie tot en met de menopauze.

Op voorraad

  • Koop er 2 à 33,20 en bespaar 5%
  • Koop er 3 à 32,50 en bespaar 7%
  • Koop er 5 à 31,46 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Hormoon Support (Mattisson) 60caps

Mattisson Hormoon Support: ter ondersteuning van de hormonen

Wil je je hormonen in balans brengen en je algehele welzijn verbeteren? Ontdek Mattisson Hormoon Support, een krachtige formule ontworpen om de hormonale gezondheid te ondersteunen en je lichaam in harmonie te brengen. Elke capsule is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, waaronder Monnikspeper, 5-HTP, Saffraan en Zinkmethionine. 

Monnikspeper

Monnikspeper is een struikachtige plant die inheems is in het Middellandse Zeegebied en Centraal-Azië. Monnikspeper draagt bij aan een normale hormoonhuishouding*, ondersteunt een normale menstruatie*, draagt bij aan de normale weerstand tegen stress* en ondersteunt het overgangsproces.*

5-HTP

5-HTP is een aminozuur en een voorloper van de neurotransmitters serotonine en melatonine. Serotonine is één van de belangrijkste neurotransmitters in de hersenen en regelt onder andere je stemming en gedrag. De neurotransmitter melatonine regelt onder andere het dag- en nachtritme. 5-HTP ondersteunt het concentratievermogen en kan helpen bij onrust*.

Saffraan

Saffraan is een specerijsoort die wordt gewonnen uit de crocus sativus, oftewel de ‘saffraankrokus.’ Saffraan ondersteunt ontspanning*, draagt bij aan een gezonde emotionele balans* en helpt een positieve gemoedstoestand te behouden.*

Zinkmethionine

Zinkmethionine is een voedingsstof die wordt gevormd door de binding van zink en het aminozuur methionine. Dankzij de binding met methionine wordt zink beter opgenomen door het lichaam. Zink ondersteunt het immuunsysteem, een normale huid, haar en nagels en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding.

*Evaluatie gezondheidsclaim is lopende

Kenmerken:

  • Supplement met Monnikspeper, 5-HTP, Saffraan en Zinkmethionine
  • Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding
  • Vegan
  • Glutenvrij, sojavrij en lactosevrij
  • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

1x daags 1 capsule tijdens of na de maaltijd innemen met water. Pas op met het gebruik van monnikspeper in combinatie met de anticonceptiepil en een verleden met hormonale vormen van kanker. Niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.

Samenstelling

Per capsule

5-HTP

200 mg

Saffraan (Affron®)

30 mg

Monnikspeper (Vitex agnus-castus extract)

225 mg

Zinkmonomethionine

24 mg

waarvan elementair zink

5 mg

50%

Ingrediënten

Monnikspeper (Vitex agnus-castus L. extract, vrucht), 5-HTP (Griffoniazaad extract 99%, (Griffonia simplicifolia), HPMC vegetarische capsule (huls), affron®: Saffraan (Crocus Sativus L.) stigmas extract (Std. to 3,5% Lepticrosalides® by HPLC), Zink monomethionine, Nu-Flow (anti-klontermiddel).

Waarschuwingen

Pas op met het gebruik van Monnikspeper in combinatie met de anticonceptiepil en een verleden met hormonale vormen van kanker. Niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding. Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.Droog en koel bewaren. Buiten bereik van kleine kinderen houden. Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket.

Meer informatie

Merk Mattisson
GTIN 8720959400394
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients Monnikspeper, 5-HTP, saffraan, Zinkmethionine
SKU 3312
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Hormoon Support (Mattisson) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.