Iron Gummies (Vegums)

Tijdelijk 30% korting ivm beperkte houdbaarheid. (THT 31-07-2023)

Vegums iron gummies bevatten ijzer van plantaardige herkomst. Bij het binnenkrijgen van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid draagt ijzer bij tot een normale cognitieve functie. Daarnaast ondersteunt het de aanmaak van rode bloedlichaampjes en zorgt het mede voor een goede weerstand. De ijzer gummies van Vegums zijn helemaal plantaardig, gluten- en palmolievrij en zijn gecertificeerd door The Vegan Society. 

De vegan gummies bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten en ze bevatten de natuurlijke zoetheid van echte bramen en een snufje ongeraffineerde bietsuiker. Het product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar én voor volwassenen. 

Er is keuze uit een navulzakje met 30 gummies, een koker met 120 gummies of een starter pack bestaande uit 60 gummies, een koker en een bewaarblikje.

Op voorraad

Product Naam
Aantal
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies
Gratis verzending vanaf €50
Altijd een cadeautje

Omschrijving / Iron Gummies (Vegums)

De verpakking is 100% plasticvrij en recyclebaar. De starterspack wordt geleverd met een kartonnen koker en een metalen blikje waar de Vegums gummies in bewaard kunnen worden. De losse refill bags (navulzakjes) zijn plasticvrije cellulose zakjes gemaakt van maïzena. Ze zijn 100% biologisch afbreekbaar. 

Kenmerken:

  • Plantaardig ijzer-supplement
  • Met bramensmaak
  • Vegan gecertificeerd en dierproefvrij
  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Gluten-, en palmolievrij
  • Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en volwassenen
  • Wordt geleverd in recyclebare verpakking
  • Keuze uit een navulzakje met 30 gummies, een koker met 120 gummies of een starter pack bestaande uit 60 gummies, een koker en een bewaarblikje

Dosering:
1 gummy per dag voor kinderen van 3-12 jaar 
2 gummies per dag voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen

Voedingswaarde:
Per 1 gummy:
IJzer uit ijzerdifosfaat = 7mg*

Per 2 gummmies:
IJzer uit ijzerdifosfaat = 14mg**

* = 100% ADH voor een kind
** = 100% ADH gebaseerd op een gemiddelde vrouwelijke volwassene

Ingrediënten:
Glucosestroop, natuurlijke bietsuiker, geleringmiddel (pectine), zuur (citroenzuur), zuurgraadregulator (kaliumcitraten), ferric difosfaat, kleurstof (concentraat van spirulina, appel en zwarte wortel), naturel aroma, glansmiddel (carnaubawas)

Meer informatie

Merk Vegums
Biologisch Nee
Product Type Gummies
Vegan Ja
Ingredients Glucosestroop, natuurlijke bietsuiker, geleringmiddel (pectine), zuur (citroenzuur), zuurgraadregulator (kaliumcitraten), ferric difosfaat, kleurstof (concentraat van spirulina, appel en zwarte wortel), naturel aroma, glansmiddel (carnaubawas)
SKU G-2842
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:
Iron Gummies (Vegums)
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.