Vitals Cordyceps Bio 800mg 60caps

De Cordyceps sinensis vindt zijn oorsprong in de hoge berggebieden van Nepal, groeiend op meer dan 3000 meter boven zeeniveau. Deze unieke omstandigheden maken de wilde Cordyceps een zeldzaamheid. Dankzij moderne wetenschap is het nu mogelijk om deze bijzondere paddenstoel te kweken, wat resulteert in een duurzame bron voor voedingssupplementen zoals Vitals Biologische Cordyceps. De gekweekte variant, bekend als Cs-4, biedt een veganistisch alternatief voor de traditionele wilde Cordyceps.

Op voorraad

  • Koop er 2 à 37,95 en bespaar 5%
  • Koop er 3 à 37,15 en bespaar 7%
  • Koop er 5 à 35,96 en bespaar 10%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Vitals Cordyceps Bio 800mg 60caps

Innovatief productieproces van Vitals Biologische Cordyceps

Vitals Cordyceps Biologisch is met behulp van een zorgvuldig en gecontroleerd kweekproces samengesteld. De mycelia van de Cordyceps ontwikkelen zich in gespecialiseerde fermentatietanks op een steriele voedingsbodem van biologisch geteelde bonen. Deze methode garandeert een eindproduct vrij van verontreiniging en ongewenste micro-organismen. Na de oogst worden de mycelia zorgvuldig gedroogd op lage temperatuur en tot poeder vermalen. Dit proces behoudt de waardevolle voedingsstoffen, die bij hogere temperaturen verloren zouden gaan. Vitals Cordyceps Biologisch bevat een volledig spectrum van voedingsstoffen, waaronder een standaardisatie van minimaal 5% polysachariden en 0,25% adenosine, erkend als de meest waardevolle bestanddelen van de Cordyceps sinensis.

Toewijding aan biologische kwaliteit

De biologische voedingssupplementen van Vitals staan garant voor natuurlijke ingrediënten. Tijdens de productie houdt men rekening met milieu, dierenwelzijn en menselijke gezondheid. Dit houdt in dat Vitals afziet van chemische pesticiden, kunstmest, of genetisch gemodificeerde organismen in het proces. Skal Biocontrole waarborgt de naleving van deze normen, waardoor Cordyceps biologisch van Vitals het NL-BIO-01 certificaat en het Europese biologische keurmerk draagt.

Kenmerken:

  • Biologische cordyceps sinensis
  • 800 mg cordyceps per capsule
  • 100% natuurlijk
  • Biologisch en veganistisch 
  • Vrij van kunstmatige toevoegingen en pesticiden
  • Getest op veiligheid met betrekking tot zware metalen
  • Inhoud: 60 capsules

Dosering:

Neem 2 keer per dag 1-2 capsules bij een maaltijd of zoals geadviseerd.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

Voedingsstof Hoeveelheid ADH
Cordyceps sinensis (Cs-4, biologisch) 1600 mg  
Waarvan:
polysachariden 80 mg  
adenosine 4 mg  

Ingrediënten

Cordyceps* (Cordyceps sinensis Cs-4, mycelium), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).

* van biologische oorsprong

Waarschuwingen/Bewaaradvies

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. De aanbevolen inname niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een arts. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.Meer informatie

Merk Vitals
GTIN 8716717003570
Biologisch Ja
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients Cordyceps
SKU 3256
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Vitals Cordyceps Bio 800mg 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.