Organic Chaga 900mg (Together Health) 60caps

Omarm de kracht van de natuur met dit biologische chaga supplement van Together. Chaga paddenstoelen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege hun potentiële gezondheidsvoordelen. Deze formule garandeert hoge niveaus van bèta-glucanen en polysacchariden. Samen met natuurlijk voorkomende cofactoren voor paddenstoelen zorgt dit supplement voor een optimale opname.

Op voorraad

Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Organic Chaga 900mg (Together Health) 60caps

Organic Chaga van Together Health: De Kracht van Chaga Paddenstoelen

Chaga paddenstoelen (Inonotus obliquus) groeien hoofdzakelijk op berkenbomen in koude klimaten, zoals Siberië, Canada en delen van Noord-Europa. Deze paddenstoel staat bekend om zijn unieke uiterlijk, met een harde, zwarte buitenkant en een oranje-rode binnenkant.

Chaga paddenstoelen worden al eeuwenlang in traditionele volksgeneeskunde gebruikt vanwege hun veronderstelde gunstige eigenschappen. Ze bevatten een verscheidenheid aan bioactieve stoffen, waaronder antioxidanten, vitaminen en mineralen. 

Biologische Chaga 

Bij Together Health staat kwaliteit boven alles. Dit Organic Chaga supplement is biologisch gecertificeerd, wat betekent dat ze geen schadelijke chemicaliën of pesticiden gebruiken bij het kweken van de Chaga paddenstoelen. Bovendien is het product volledig geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ontdek de natuurlijke kracht van paddenstoelen met het zorgvuldig samengestelde assortiment van biologische extracten van 100% vruchtlichamen van paddenstoelen. Geen toevoegingen, alleen maximale effectiviteit. Alle producten van Together voldoen aan strenge kwaliteitsnormen, inclusief tests op zware metalen.

Het extractieproces

Wist je dat de gunstige stoffen in paddenstoelen zich bevinden in hun cellen, die zijn samengesteld uit chitine, een taai en onverteerbaar materiaal? Mensen missen het enzym chitinase om chitine af te breken, waardoor veel van de gunstige stoffen ontoegankelijk zijn. De extractieprocessen van Together (op basis van heetwater- en alcohol extractie) maken deze stoffen toegankelijk, waardoor deze supplementen uiterst biobeschikbaar zijn. 

Organic Chaga van Together combineert een full spectrum 1:1-extract met een sterk 20:1 dual-extract. Dankzij dit proces bevat dit supplement minimaal 40% polysacchariden, 30% bèta-glucanen en 2 % triterpenen. 

100% natuurlijk en duurzaam

Waarom zou je voor het chaga supplement van Together kiezen? Omdat zij niet alleen om jou geven, maar ook om onze prachtige planeet! Het supplement is 100% biologisch, volledig veganistisch en vrij van additieven of andere hulpstoffen. En dat is nog niet alles - Together zet zich in op duurzaamheid. Daarom leveren zij capsules in plasticvrije en composteerbare verpakkingen. Een verpakking bevat ongeveer 60 capsules, wat gelijk staat aan één maand voorraad (2 capsules per dag). Bestel nu en ontdek de kracht van pure chaga in elke capsule.

Kenmerken:

 • 100% biologische chaga vruchtlichamen
 • Combinatie van full spectrum 1:1-extract en 20:1 dual-extract
 • 900 mg chaga per dagdosering
 • >40% polysacchariden
 • >30% betaglucanen
 • 2% triterpenen
 • 100% natuurlijk supplement
 • Goed opneembaar
 • Veganistisch en dierproefvrij
 • GMO-vrij
 • Vrij van zuivel, soja en gluten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en pesticiden
 • Getest op veiligheid met betrekking tot zware metalen
 • Duurzame verpakking: plasticvrij en composteerbaar
 • Inhoud: 60 capsules (1 maand dosering)

Dosering:

Neem 2 capsules per dag. Capsules kunnen desgewenst opengemaakt worden en aan maaltijden toegevoegd worden. 

Samenstelling per dagdosering (2 capsules)

Voedingsstof Hoeveelheid ADH
Biologische Chaga 20:1 vruchtlichaam extract** 450 mg *
Biologische Chaga 1:1 vruchtlichaam extract 450 mg *
Polysacchariden >40% *
Beta-1,3/1,6-glucanen >30% *
Triterpenen >2% *
**komt overeen met 9 gram chaga paddenstoelen

Ingrediënten

Biologische Chaga (Inonotus obliquus) dubbel extract*; Biologische Chaga (Inonotus obliquus) volledig spectrum extract*. Capsule (plantaardige cellulose).

*100% Vruchtlichamen.

Waarschuwingen/Bewaaradvies

De aanbevolen inname niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een arts. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Meer informatie

Merk Together Health
GTIN 5060170531068
Biologisch Ja
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients chaga
SKU 3237

Beperkte verzending

We kunnen dit product niet verzenden naar de volgende landen:
België
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Organic Chaga 900mg (Together Health) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.