Foodsporen

Foodsporen: hoogwaardige paddenstoelsupplementen gemaakt van populaire paddenstoelen, zoals reishi, chaga, cordyceps en lion’s mane volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde.
Foto-tabel
sort-descending
Power 5 Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 30ml
Turkey Tail Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 30ml
Turkey Tail Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 60caps
Power 5 Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 60caps
Lion’s Mane Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 30 ml
Cordyceps Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 30ml
Lion's Mane Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 60caps
Reishi Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 30 ml
Chaga Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 30 ml
Chaga Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 60caps
Reishi Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 60caps
Cordyceps Paddenstoelen Extract (Foodsporen) 60caps

Niet op voorraad

12 Items

Foodsporen voedingssupplementen zijn gemaakt van populaire paddenstoelen binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde, waaronder reishi, chaga, cordyceps en lion’s mane.

Het merk Foodsporen is opgericht door de natuurgeneeskundige Mart Stoffele. Zijn fascinatie voor paddenstoelen begon toen hij zelf de voordelen van paddenstoelen ervaarde. Zijn fascinatie werd zelfs zó groot dat het ene na het andere boek over paddenstoelen werd verslonden en dat hij zelfs natuurgeneeskunde is gaan studeren. Zijn kennis is hij met de wereld gaan delen om zo een directe bijdrage te leveren aan een gezond(er) leven met paddenstoelsupplementen. Met het motto “iedereen, elke dag, een beetje gezonder”, staan mens en natuur centraal. Foodsporen vindt dat paddenstoelen een grotere rol moeten spelen in het dagelijkse leven van mensen die een gezonde levensstijl nastreven. Mensen die bewust, fit, gefocust en gezonder willen worden én blijven.

Foodsporen: supplementen op basis van paddenstoelen

De krachtige paddenstoelen tincturen en capsules zijn ontstaan dankzij hun unieke combinatie van traditionele geneeswijze en de moderne wetenschap. Foodsporen treedt dan ook in de ‘voetsporen’ van de oude geneeskunde, en combineert deze met de meest vooraanstaande kennis en technieken. Als producent werken zij uitsluitend met zuivere vruchtlichamen van de paddenstoelen, en nooit met mycelium op graan. De producten van Foodsporen bevatten het volledige spectrum aan voedingsstoffen uit de paddenstoel. Dit wil zeggen dat alle stofjes die verantwoordelijk zijn voor het gezonde effect aanwezig zijn in deze producten. Ook zijn de producten uiterst geconcentreerd. Neem bijvoorbeeld Reishi extract. In 10 druppels bevat Foodsporen Reishi extract 500mg Ganoderma Lucidum. Dat komt neer op 1 kilo Reishi voor 1 liter tinctuur.

De productiewijze van Foodsporen

Foodsporen maakt gebruik van een zogenaamde 'drievoudig-extractie' techniek. Doordat de paddenstoelen maar liefst drie verschillende, technische hoogwaardige extractiemethoden ondergaan, kunnen zij een zuiver en kwalitatief hoogstaand product garanderen.

Deze extractiemethoden zijn:

  1. water/hitte extractie
  2. Ethanol extractie
  3. Ultrasone geluidsfrequentie extractie*

*Ultrasone geluidsfrequentie extractie onderwerpt de paddenstoelen zoals het woord al doet vermoeden aan een geluidsfrequentie. De paddenstoelen bevinden zich in een oplossing van water en ethanol wanneer de ultrasone geluidsgolven door de vloeistof heen worden gelaten. Dit proces zorgt ervoor dat de dikke celwanden van de cellen waarin de fytonutriënten zich bevinden scheuren waardoor de fytonutriënten uit de cellen komen en oplossen in de extractievloeistof.

Na deze deze extractiemethoden worden de paddenstoel extracten verwerkt tot tincturen en capsules.

Paddenstoel tincturen (reishi, chaga, lion's mane)

Nadat de tincturen volledig zijn gefilterd voegt Foodsporen nog een vitamine aan het supplement toe (15% ADH). Deze vitamines activeren de tinctuur en maken het supplement compleet. Zo bevat Reishi vitamine B6, Chaga D3 en Lion’s Mane B3. De tincturen worden geleverd in speciaal UV-bestendig glas en zijn verkrijgbaar in 30 ml, 50 ml en 100 ml.

Paddenstoel capsules (chaga, cordyceps, reishi, lion's mane)

De capsules van Foodsporen zijn geoptimaliseerd en gestandaardiseerd op in een inhoud van 400 mg per capsule. De capsules worden geleverd in speciaal UV-bestendig glas. Een verpakking bevat 60 capsules. Binnen het assortiment van Foodsporen vind je capsules met Lion's Mane, Reishi, Cordyceps en Chaga.

Kenmerken

  • Bevat volledig spectrum van Reishi, Chaga, Cordyceps en Lion’s Mane paddenstoelen
  • Geproduceerd dankzij hightech drievoudig extractiemethode
  • Van hoge kwaliteit
  • Vegan
  • Extract van 100% vruchtlichaam
  • Géén mycelium op graan
  • Inhoud: 30 ml, 50 ml, 100 ml (tinctuur) of 60 stuks (capsules)

Foodsporen kopen bij De Gezonde Wereld

Probeer nu de hoogwaardige paddenstoelsupplementen van Foodsporen. De supplementen zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten.