Lion's Mane Paddenstoelen Extract Bio (KÄÄPÄ Mushrooms)

Stel je voor: een paddenstoel met de uitstraling van leeuwenmanen, maar met de kracht om je geest en lichaam te versterken. Dat is de magie van lion's mane, een meesterwerk van de natuur, gevangen in een flesje door KÄÄPÄ Mushrooms. Rechtstreeks uit het pure Finland, waar de lucht schoon en het water kristalhelder is, wordt deze paddenstoel zonder vulstoffen of mycelium geteeld. KÄÄPÄ Mushrooms zet de standaard met hun biologische teelt en geavanceerde extractiemethoden. Deze tinctuur heeft een concentratie van 16:1, waardoor de dagdosering overeenkomt met maar liefst 198 mg lion’s mane.

Op voorraad

Product Naam
Aantal
 • Koop er 2 à 25,20 en bespaar 10%
 • Koop er 3 à 24,64 en bespaar 12%
 • Koop er 5 à 23,80 en bespaar 15%
 • Koop er 2 à 34,20 en bespaar 10%
 • Koop er 3 à 33,44 en bespaar 12%
 • Koop er 5 à 32,30 en bespaar 15%
Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Lion's Mane Paddenstoelen Extract Bio (KÄÄPÄ Mushrooms)

Bij KÄÄPÄ Mushrooms wordt alles met zorg en precisie gedaan. Alleen de vruchtlichamen worden gebruikt, zonder enige vulstoffen. Dankzij een geavanceerd ultrasoon extractieproces worden alle waardevolle verbindingen en voedingsstoffen efficiënt geëxtraheerd. Dit zorgt voor een tinctuur die niet alleen krachtig en puur is, maar ook een hoge bio-beschikbaarheid heeft.

KÄÄPÄ Mushrooms staat voor transparantie en kwaliteit. Elke batch wordt door onafhankelijke laboratoria getest op toxines. Je kunt er dus zeker van zijn dat je een veilig en effectief product gebruikt.

Hoogwaardige Lion’s Mane Tinctuur

 • Concentratie: 198 mg per dagelijkse dosering (16:1)
 • Geen mycelium of vulstoffen
 • Zuiver en biologisch, rechtstreeks uit Finland
 • Ultrasone geassisteerde extractie
 • Vegan en biologisch gecertificeerd
 • Inhoud: 30 ml en 50 ml

Gebruik en dosering

Begin met kleine hoeveelheden en bouw langzaam op. Druppel de tinctuur onder de tong en slik door, of voeg toe aan thee, koffie, smoothies of recepten. Eén volle pipet van het 30 ml flesje is 0,6 ml en van het 50 ml flesje is dit 2 ml. Maximaal 2 ml per dag. De tincturen zijn sterk geconcentreerd. Neem na elke drie maanden gebruik een pauze van één week.

Ingrediënten

Lion’s Mane*, alcohol* (25%), gezuiverd water

*Biologisch gecertificeerd

Let op: kan sporen van spelt bevatten.

Over KÄÄPÄ

KÄÄPÄ Mushrooms biedt biologische paddenstoeltincturen rechtstreeks uit Finland, waaronder Reishi, Chaga, Lion’s Mane en Shiitake. Dit unieke merk, opgericht door Eric Puro, combineert traditioneel Finse kennis met moderne biotechnologie. KÄÄPÄ teelt en oogst alle paddenstoelen lokaal, zonder gebruik van granen of vulstoffen. Met hun geavanceerde ultrasone extractiemethode garanderen ze producten van de hoogste kwaliteit. Geïnspireerd door de puurheid van Finse bossen, leveren ze tincturen die rijk zijn aan essentiële verbindingen, allemaal verpakt in duurzame glazen flesjes. Kies voor de essentie van paddenstoelen met KÄÄPÄ Mushrooms.

Meer informatie

Merk Kaapa Mushrooms
Biologisch Ja
Product Type Druppels
Vegan Ja
SKU G-2470-2471
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Lion's Mane Paddenstoelen Extract Bio (KÄÄPÄ Mushrooms)
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.