Good Mood Magnesium Bath Flakes Mandarin (OsiMagnesium) 1000gr

Geniet van een heerlijk ontspannen (voeten)bad met OsiMagnesium Good Mood Magnesium Bath Flakes Mandarin. De magnesiumvlokken helpen het magnesiumgehalte in het lichaam weer op peil te brengen. Magnesium is een belangrijk mineraal voor sterke botten, maar ook ter ontspanning van de spieren. Doordat dit mineraal zeer goed wordt opgenomen door de huid, zijn deze vlokken zeer geschikt voor na het sporten, na een flinke wandeling of bij overbelaste spieren. Met de opwekkende geur van etherische mandarijnolie, voor een verkwikkende wellness beleving!

Op voorraad

Natuurlijke ingrediënten
Deskundig advies
Gratis verzending vanaf €50
Altijd een cadeautje

Omschrijving / Good Mood Magnesium Bath Flakes Mandarin (OsiMagnesium) 1000gr

Deze magnesiumvlokken zijn afkomstig van 100% zuiver Zechstein magnesium. In de 250.000 jaar oude Zechstein zee is het zuiverste magnesiumzout uit natuurlijke bron te vinden. Doordat de zee diep in de aardkorst verborgen ligt, is het vrij van allerlei negatieve milieu-invloeden en kan een hoogwaardige kwaliteit gewaarborgd worden.  

Kenmerken:

  • Bevat zuivere magnesium
  • Met etherische mandarijnolie
  • Geschikt voor uitwendig gebruik
  • Wordt snel door het lichaam opgenomen
  • Speelt een rol bij het behouden van sterke en soepele spieren
  • 100% natuurlijk en vegan
  • Inhoud: 1000 gram

Hoe te gebruiken?
Voeg naar eigen behoefte de magnesiumvlokken toe aan warm water. Geniet van het (voeten)bad, minimaal 20 minuten. 1 dosering van 125 gram bevat 15 gram magnesium. 

Ingrediënten: 
Water, Magnesium chloride, Magnesiumsulfaat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Calciumchloride, Citrus nobilis (Mandarijnschil)olie

Meer informatie

SKU2771
MerkOsiMagnesium
EAN5999860167549
Inhoud1000 gram
Product TypeBadvlokken
BioNee
VeganJa
IngrediëntenWater, Magnesium chloride, Magnesiumsulfaat, Kaliumchloride, Natriumchloride, Calciumchloride, Citrus nobilis (Mandarijnschil)olie
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:
Good Mood Magnesium Bath Flakes Mandarin (OsiMagnesium) 1000gr
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.