Fermented Tranquillity Bio (Living Nutrition) 60caps

Fermented Tranquility van Living Nutrition is een speciaal samengestelde bioactieve combinatie van kruiden, waaronder lavendel, ashwagandha en citroenmelisse. Puur natuur én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd.

Fermented Tranquility wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.

Op voorraad

Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Fermented Tranquillity Bio (Living Nutrition) 60caps

Tranquility van Living Nutrition is een speciaal samengestelde bioactieve combinatie van kruiden, waaronder lavendel, ashwagandha en citroenmelisse. Het is een traditioneel voedingssupplement met gefermenteerde kruiden die bekend staan om hun balancerende eigenschappen. Puur natuur én 100% biologisch. Dankzij de speciale kefir-kombucha-fermentatie wordt de biologische beschikbaarheid van de ingrediënten op natuurlijke wijze verhoogd.

Fermented Tranquility wordt geleverd in een stevig, glazen potje met 60 capsules. De producten van Living Nutrition zijn geschikt voor vegetariërs, veganisten en mensen met een glutenallergie.

 • Gefermenteerd voedingssupplement met lavendel, ashwagandha en citroenmelisse
 • Rijk aan microflora en enzymen
 • Zacht voor de maag
 • Met een hoge bio-beschikbaarheid dankzij fermentatie
 • Capsule kan worden geopend om makkelijk door eten te mengen
 • 100% biologisch
 • Geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Glutenvrij
 • Vrij van additieven
 • Inhoud: 60 capsules

Dosering:
Tweemaal daags 1 capsule bij de maaltijd innemen. Capsules kunnen worden geopend en toegevoegd aan drankjes of voedsel. Vermijd inname met (zeer) warme voedingsmiddelen of dranken, die de delicate voedingsstoffen kunnen beschadigen.

Samenstelling per dagdosering (2 capsules):
Kefir-kombucha gefermenteerd en gevriesdroogd:

 • Biologische gefermenteerde lavendel (Lavendula angustifolia) arial delen – 180 mg
 • Biologische gefermenteerde citroenmelisse (Melissa officinalis) blad – 180 mg
 • Biologische gefermenteerde ashwaganda (Withania somnifera) wortel – 140 mg

Waarschuwingen:
Niet gebruiken bij zwangerschap of borstvoeding. Voorzichtigheid wordt geboden bij mensen met hyperthyroïdie of een ernstige leverziekte met het gebruik van ashwagandha. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij medicijngebruik (antidepressiva), een leveraandoening, een schildklieraandoening en/of gebruik van schildklierhormonen. De vermelde aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Meer informatie

Merk Living Nutrition
GTIN 0658556024799
Biologisch Ja
Product Type Capsules
Content 60 capsules
Vegan Ja
Ingredients Gefermenteerde lavendel (Lavendula angustifolia) bloemdelen*, gefermenteerde citroenmelisse (Melissa officinalis) blad*, gefermenteerde ashwaganda (Withania somnifera) wortel*, plantaardige capsule (hydroxypropyl methylcellulose). *Gecertificeerde biologische ingrediënten
SKU 2666
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Fermented Tranquillity Bio (Living Nutrition) 60caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.