CBG Olie 5% (Wedihemp) 10ml

De CBG olie van WEDIHEMP. CBG (cannabigerol) is een unieke stof. De reden dat het uniek is, is omdat het extractieproces voor deze stof vrij complex is. Het wordt geproduceerd door middel van de zeer gecontroleerde CO2-extractie en is volledig natuurlijk.
Cannabigerol, zoals CBG voluit heet, is een belangrijk bestanddeel van onder andere CBD. In het binnenste van de hennepplant ontwikkelen zich tijdens de groei verschillende cannabinoïden. Als eerste is dat Cannabigerol, ook wel CBG genoemd. Later wordt in de plant een deel van de aanwezige CBG omgezet in andere cannabinoïden zoals het beter bekende CBD. CBG is in feite dus de voorloper van CBD.

Wedihemp stond voorheen bekend als Medihemp. Wij gaan gefaseerd over op de nieuwe verpakkingen van Wedihemp. Het kan zijn dat je bij jouw bestelling nog een Medihemp verpakking ontvangt. 

Op voorraad

  • Koop 2 voor € 34,37 en bespaar 13%
  • Koop 4 voor € 33,18 en bespaar 16%
Natuurlijke ingrediënten
Deskundig advies
Gratis verzending vanaf €50
Altijd een cadeautje

Omschrijving / CBG Olie 5% (Wedihemp) 10ml

Een uv-bestendig flesje CBG Olie bevat 10 ml olie en ongeveer 500 mg CBG. Ons advies is om de CBD olie op een koele en droge plek te bewaren, buiten direct zonlicht.
  • Bevat 5% CBG
  • Inhoud: 10 ml (ongeveer 250 druppels)
  • 100% natuurlijk
  • Compacte verpakking
  • Zeer gecontroleerd productieproces

Dosering:
Goed schudden voor gebruik. Onder de tong druppelen, even in de mond houden en doorslikken. Eventueel gevolgd door een glaasje water. Het is aan te raden om te beginnen met een lage dosering van enkele druppels. De dosering kan vervolgens naar behoefte verhoogd worden. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid is 2x 10 druppels per dag. Neem maximaal 30 druppels per dag. Overschrijd niet het aanbevolen dagelijkse maximum.

Ingrediënten:
hennepzaadolie (76%), hennepextract (24%)

Bewaaradvies:
Koel en donker bewaren (buiten de koelkast). Buiten het bereik van kinderen houden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van gezonde en gevarieerde voeding.

Meer informatie

SKU1470
MerkMedihemp
EAN9120069386431
Inhoud10 ml
Product TypeDruppels
BioNee
VeganJa
Ingrediëntenhennepzaadolie (76%), hennepextract (24%)

Klantenreviews

Ervaring
Goed spul
Review door Anoniem
Prima spul. Ik was blij met de neutrale verpakking. Leuk cadeau erbij, dat was onverwachts prettig.

1 Item

per pagina
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:
CBG Olie 5% (Wedihemp) 10ml
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.