Algae Omega 3 (Together) 30caps

Omega 3 wordt door de meeste supplementen uit vissen gehaald. Vissen eten algen en daarom bevatten ze omega 3. Algae Omega 3 van Together biedt hoogwaardige omega 3 van algen – volkomen natuurlijk. Hiermee slaan ze de vis over en halen ze het rechtstreeks van de bron.

Het voordeel hiervan? Algen zijn een veel directere, duurzame en milieuvriendelijke manier om omega 3 te verkrijgen. Together kweekt de algen in een 100% bemestingsvrije omgeving en extraheert de omega zonder gebruik te maken van chemicaliën. Elke softgel is tot de rand gevuld met natuurlijk gewonnen DHA- en EPA-rijke algenolie.

 

Op voorraad

  • Koop 2 voor 16,16 en bespaar 10%
  • Koop 3 voor 15,80 en bespaar 12%
  • Koop 5 voor 15,26 en bespaar 15%
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies
Gratis verzending vanaf €50
Altijd een cadeautje

Omschrijving / Algae Omega 3 (Together) 30caps

De Algae Omega 3 30caps van Together zijn 100% natuurlijk. Dit product is helemaal vegan en bevat geen additieven of andere hulpstoffen. Het wordt geleverd in een zakje. Een zak bevat ongeveer 30 capsules wat gelijk staat aan ongeveer één maand voorraad.

  • Natuurlijke visvrije algen (Schizochytrium-soorten) bron
  • DHA en EPA omega 3 in de ideale verhouding
  • Duurzaam gekweekt in een volledig bemestingsvrije omgeving
  • Inhoud 30 softgels

Dosering:
1 softgel per dag innemen. 

Voedingswaarden per capsule:

  • DHA 207mg
  • EPA 123mg
  • DPA 22mg

Een softgel levert gemiddeld 352 mg Omega 3 op.

Ingrediënten:
Algenolie, natuurlijke zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, rozemarijnextract, natuurlijke gemengde tocoferolen, vitamine C-ester, veganistische softgelcapsule*.
* (plantaardige glycerol uit kokosolie, maïszetmeel: niet-ggo, niet afgebroken carrageen uit rood zeewier, natriumcarbonaat uit kelp) 100% PLANTAARDIG

Waarschuwingen:
De aanbevolen inname niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een arts. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Meer informatie

Merk Together
GTIN 5060170530221
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 30 capsules
Vegan Ja
Ingredients Algenolie, natuurlijke zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, rozemarijnextract, natuurlijke gemengde tocoferolen, vitamine C-ester, veganistische softgelcapsule
SKU 2268
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over:
Algae Omega 3 (Together) 30caps
Bezig met laden...

Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.