Algae Omega 3 (Together) 30caps

Omega 3 van Together bevat zowel DHA als EPA. Deze twee vormen zijn uitgebreid onderzocht en hebben tal van bewezen voordelen. Together haalt de omega 3 uit algen, dus rechtstreeks uit de bron. Dit doen ze omdat vissen, in tegenstelling tot algen, van nature geen omega 3 produceren. Dit betekent ook dat je met deze softgels geen visachtige nasmaak zult krijgen.

Op voorraad

Gratis verzending
Natuurlijke ingredienten
Deskundig advies

Omschrijving / Algae Omega 3 (Together) 30caps

Ontdek Algenolie Omega 3 van Together - het ultieme vegan supplement

De meeste omega 3-supplementen worden gewonnen uit vissen, maar wist je dat vissen deze essentiële vetzuren eigenlijk uit algen halen? Bij Together hebben ze dat slim bekeken en halen zij hun hoogwaardige omega 3 rechtstreeks uit algen - 100% natuurlijk en veganistisch! Geen vis meer, maar pure, krachtige algenolie rechtstreeks van de bron.

Wat maakt Together’s Algenolie Omega 3 zo speciaal? Ten eerste is het een veel directere, duurzame en milieuvriendelijke manier om omega 3 te krijgen. Ze kweken hun algen in een 100% bemestingsvrije omgeving en ze extraheren de omega 3 zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Elke softgel zit boordevol natuurlijk verkregen DHA- en EPA-rijke algenolie voor optimale gezondheidsvoordelen.

100% natuurlijk en duurzaam

Bij Together zijn ze diep bezorgd om onze oceanen die helaas vervuild zijn met zware metalen, pesticiden en andere verontreinigingen. Visoliën kunnen hoge concentraties van deze toxines bevatten, maar hun algenolie is vrij van al deze narigheid. Bij Together zijn ze vastbesloten om onze delicate mariene ecosystemen niet te verstoren. Daarom kiezen zij voor een duurzame en verantwoorde aanpak.

Met Together kies je voor een product dat niet alleen goed is voor jou, maar ook voor onze prachtige planeet. Algenolie Omega 3 is 100% natuurlijk, volledig veganistisch en zonder enige toevoegingen of hulpstoffen. Together verpakt de softgels in plasticvrije en composteerbare verpakkingen, zodat je niet alleen je gezondheid ondersteunt, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Elke verpakking bevat ongeveer 30 softgels, genoeg voor een maand (1 softgel per dag). Bestel nu en ervaar de kracht van pure, plantaardige voeding in elke capsule. 

Waar is Together Omega 3 goed voor?

 • DHA is goed voor het gezichtsvermogen
 • DHA ondersteunt de conditie van het oog
 • DHA is goed voor de hersenen
 • DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk (bij een dagelijkse inname van 3 gram DHA en EPA)
 • EPA en DHA dragen bij tot de normale werking van het hart (bij een dagelijkse inname van 250 mg EPA en DHA)

Kenmerken

 • Natuurlijk supplement met omega 3
 • Op basis van algenolie
 • 100% natuurlijk supplement
 • Goed opneembaar
 • Geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap
 • Veganistisch en dierproefvrij
 • GMO-vrij
 • Vrij van zuivel, soja en gluten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en pesticiden
 • Getest op veiligheid met betrekking tot zware metalen
 • Duurzame verpakking: plasticvrij en composteerbaar
 • Inhoud: 30 softgels (1 maand dosering)

Dosering

Neem dagelijks 1 softgel in met een glas water.

Voedingswaarden per capsule

Voedingsstof Hoeveelheid ADH

DHA 207 mg *
EPA 123 mg *
DPA 22 mg *

Ingrediënten

Algenolie, natuurlijke zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, rozemarijnextract, natuurlijke gemengde tocoferolen, vitamine C-ester, veganistische softgelcapsule*.

*(plantaardige glycerol uit kokosolie, maïszetmeel: niet-ggo, niet afgebroken carrageen uit rood zeewier, natriumcarbonaat uit kelp)

Waarschuwingen

De aanbevolen inname niet overschrijden, tenzij voorgeschreven door een arts. Dit product mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde voeding. Buiten bereik van kinderen houden. Bewaar op een koele, droge plaats, niet in direct zonlicht.

Meer informatie

Merk Together
GTIN 5060170530221
Biologisch Nee
Product Type Capsules
Content 30 capsules
Vegan Ja
Ingredients Algenolie, natuurlijke zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, rozemarijnextract, natuurlijke gemengde tocoferolen, vitamine C-ester, veganistische softgelcapsule
SKU 2268
Schrijf je eigen review
Je plaatst een review over: Algae Omega 3 (Together) 30caps
loader
Bezig met laden...

check-circle Je hebt je review aangeboden ter goedkeuring.