True Hemp

Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

9 Items

per pagina
Honden Snacks Kalmerend (True Hemp) 50gr
€ 5,45
 
Honden Snacks Heup + Gewricht (True Hemp) 50gr
€ 5,45
 
Honden Snacks Huid + Vacht (True Hemp) 50gr
€ 5,45
 
Honden Dental Sticks Kalmerend (True Hemp) 100gr
€ 3,95
 
Honden Dental Sticks Heup + Gewricht (True Hemp) 100gr
€ 3,95
 
Honden Dental Sticks Huid + Vacht (True Hemp) 100gr
€ 3,95
 
Kattensnoepjes Kalmerend (True Hemp) 50gr
€ 4,45
 
Kattensnoepjes Urinewegen (True Hemp) 50gr
€ 4,45
 
Kattensnoepjes Anti-Haarbal (True Hemp) 50gr
€ 4,45
 
Tonen als Foto-tabel Lijst
Sorteer op

9 Items

per pagina

True Hemp snacks is diervoeding met hennep, speciaal ontwikkeld voor honden en katten.

Het assortiment van True Hemp bestaat uit snacks voor onze trouwe viervoeters. True Hemp ontwikkelt graanvrije diervoeding op basis van hennep, speciaal voor honden en katten.

Waarom diervoeding met hennep?

hennep wordt al eeuwenlang voor allerlei doeleinden ingezet. Daarnaast is het gewas supergezond, ook voor je huisdier! Het bevat vele nuttige voedingsstoffen, mineralen, vitaminen en spoorelementen. Het is de perfecte aanvulling op een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon. Hennep bevat 25% eiwit, 45% vetten en 28% voedingsvezels.

Daarnaast bevat hennep ook zaadjes die bomvol zit met gezonde olie, genaamd hennepzaadolie. Hennepzaadolie heeft een perfecte balans van omega 3- en 6-vetzuren. Deze twee vetzuren zijn essentieel voor het welzijn van je huisdier. Je hond kan ze niet op natuurlijke wijze aanmaken en moet ze daarom via voedingssupplementen binnenkrijgen. Hennepzaadolie levert dus gebalanceerde voedingsstoffen die onmisbaar zijn voor de gezondheid van je hond.

Het assortiment van True Hemp bevat hennepblad en hennepzaadolie. Deze ingrediënten zijn vrij van THC en CBD en daarmee volledig veilig voor je huisdier.

Producten van True Hemp

True Hemp heeft verschillende snacks en dental sticks met hennep. De supplementen combineren de kracht van hennep met natuurlijke bestanddelen. Deze bestanddelen zijn onder andere groenlipmossel, kurkumawortel, granaatappelextract, DHA, algen, lijnzaad en andere plantaardige extracten. Deze unieke mix is rijk aan omega 3-vetzuren en antioxidanten.

De nieuwe dental sticks combineren dezelfde werkzame bestanddelen als de snacks in een speciale graanvrije kauwstaafvorm. Deze zijn bedoeld ter ondersteuning van een gezond gebit en gezond tandvlees, met de voordelen van hennep en de natuurlijke bestanddelen. Het is de missie van True Hemp om een pionier te zijn op het gebied van natuurlijke en nuttige producten zodat je jouw beste vriend – jouw hond – kwaliteit van leven kunt bieden.

Ook heeft True Hemp ondersteunende producten voor katten, zoals de Skin + Coat kattensnoepjes.

Kenmerken

  • Natuurlijke voeding voor je huisdier op basis van hennep
  • Assortiment bestaande uit dental sticks, snacks en kattensnoepjes
  • Geschikt voor honden en katten
  • Graanvrij
  • Geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen
  • Producten voor honden bevatten 70% vers vlees

True Hemp kopen bij De Gezonde Wereld

Gun je huisdier het beste en ga voor de gezonde snacks van True Hemp. Deze producten zijn verkrijgbaar bij De Gezonde Wereld. Wil je meer weten over de producten of heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!